Vadim, catre Becali: Gigi, trezeste-te la realitate! Locul tau este la pieptul meu vanjos!

Vineri, 02 Martie 2012, ora 22:15
4430 citiri
Vadim, catre Becali: Gigi, trezeste-te la realitate! Locul tau este la pieptul meu vanjos!
Foto: Arhiva

Corneliu Vadim Tudor l-a sfatuit pe Gigi Becali sa nu isi alieze partidul cu PDL, ci sa se alature PRM, sfatuindu-l pe seful PNG sa se intoarca la "pieptul sau vanjos".

"Gigi, daca simti nevoia sa faci o alianta, vino acolo unde te trage ata. Nu veni cu dusmanii neamului romanesc. (...) Gigi, trezeste-te la realitate, ce Dumnezeu. (...) Bine, Gigi, bate palma cu taticul tau. Daca vrei, stau si in poarta la Steaua in locul lui Tatarusanu, oricum apar mai bine ca el. Vino la mine cand te chem, Gigi. Locul tau este la pieptul meu vanjos", a spus Vadim la Romania TV.

Gigi Becali a ramas ferm pe pozitie si nu s-a lasat induplecat de rugamintile lui Vadim. Acesta este hotarat sa faca parte din Miscarea Populara.

"Parerea mea este ca, daca se va face aceasta Miscare Populara, aceasta se va face numai cu persoane care nu sunt compromise politic si moral, oameni si cunoscuti, si mai putin cunoscuti, si necunoscuti. Daca se va face asa cum trebuie facuta, la momentul optim, poate depasi PSD-ul la alegerile parlamentare. Parerea mea este ca nu se va face la locale. (...) Eu in aceasta miscare intru in orice fel de conditii", a spus Becali.

Vadim nu s-a lasat mai prejos si l-a atacat inca o data pe presedintele Traian Basescu pe care l-a numit "sinucigas".

"Basescu e terminat politic, a facut praf o tara. Este sinucigas cine se aliaza acum cu PDL, intr-o forma sau alta, fie ca s-ar numi Miscarea Populara", a continuat liderul PRM .

#Vadim Becali alianta, #Vadim Becali Miscarea Populara, #Vadim Becali Basescu sinucigas , #PRM