Vadim contesta excluderea din PRM: Mergeam cu pasaport in Transilvania daca nu eram eu (Video)

Marti, 06 August 2013, ora 10:00
2722 citiri
Vadim contesta excluderea din PRM: Mergeam cu pasaport in Transilvania daca nu eram eu (Video)
Foto: B1TV

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, marti dimineata, la Tribunalul Bucuresti pentru a contesta excluderea sa din Partidul Romania Mare.

"I-am bagat de patru ori in Parlamentul Romaniei si o data in Parlamentul European. Ce ar trebui sa mai fac eu, mai? Nu sunt omul orchestra. Am facut cat era arhisuficient sa fac. Nu are nimeni dreptul moral sa-l acuze pe Vadim Tudor.

Ce am facut eu in Romania nu au facut toate partidele la un loc. Am tinut sus steagul national si daca nu mergem in Transilvania cu pasaport asta e in primul rand datorita mie", a declarat Vadim.

Acesta este foarte inversunat si ii ataca pe cei care l-au criticat, insa recunoaste ca are si el pacatele sale.

Vadim Tudor, exclus din PRM. Funar este noul presedinte (Video)

"Sa le crape obrazul de rusine acelor derbedei care indraznesc sa ma critice pe mine. Fireste ca am si eu pacatele mele. Numai Mantuitorul Iisus era fara pacat. Daca am gresit, am gresit de partea tarii, nu impotriva tari", a adaugat europarlamentarul.

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, pe 27 iulie, din Partidul Romania Mare (PRM), in absenta, la Congresul PRM de la Alba Iulia. Locul sau a fost luat de Gheorghe Funar.

Vadim, obligat sa-i plateasca 5.000 de euro daune morale sefului ANI (Video)

Ii plateste daunele lui Horia Georgescu?

Vineri, Judecatoria Sectorului 2 a decis, definitiv, obligarea europarlamentarului la plata a 5.000 de euro daune morale catre seful Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, insa Vadim sustine ca nu va plati suma respectiva.

"Am sa dau 5.000, dar nu de euro, ca nu am. 5.000 de pumni in cap am sa ii dau acelui tigan infractor. Nenorocitul ala. Fiul comandantului penitenciarului Codlea, un tortionar. Ce Visinescu? Georgescu senior. Pai in anii '80 cine ii batea pe aia? Tatal bufnitei asteia, ca are o fata de bufnita.

Cu ce am gresit eu? Luati declaratia lui de avere. Voi aveti patru case? (catre jurnalisti - n.red.) El are, fiind bugetar. De unde are asta, nenorocitul, patru clase? Nu ii dau niciun ban ca nu am de unde", a adaugat fostul presedinte al PRM.

UPDATE: Procesul Vadim-Funar a fost amanat. Magistratii Tribunalului Buucuresti au fixat ca nou termen data de 3 septembrie.

#Vadim contesta excludere PRM, #Vadim excludere PRM, #Vadim exclus PRM, #Corneliu Vadim Tudor PRM , #PRM
Comentarii