Vadim rabufneste pe Facebook: A avut un Craciun nefericit pentru ca e sarac

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 20:56
10746 citiri
Vadim rabufneste pe Facebook: A avut un Craciun nefericit pentru ca e sarac
Foto: Facebook/Corneliu Vadim Tudor

Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, s-a plans pe Facebook ca nu mai are bani, asa ca a ajuns sa ceara cu imprumut de la prietenii sai, care insa il refuza.

"Niciodata n-am fost mai mahnit ca acum. Si nu atat lipsa banilor imi amaraste sufletul, cat abrutizarea societatii romanesti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare isi vede de interesul lui.

Daca te pune necuratul sa ceri cuiva o suma de bani imprumut, vezi cum s-au ticalosit oamenii: te amana prietenul, sau cunostinta, o vreme, te duce cu vorba, dupa care dispare ca magaru-n ceata. Ii lasi vorba sa te sune, dar, pauza - omul e ca si mort. Ce primitivi!", a scris pe Facebook Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor, un car de nervi: Este un jaf ordinar

In continuare, liderul PRM a povestit ca l-a intrebat ce face pe un fost parlamentar al partidului, iar acesta a raspuns ca face carnati.

"Pe mine arde camasa de grija, nu stiu cum sa ma mai descurc, iar omul pe care l-am facut deputat traieste bine, la aer curat, in sanul naturii, nu are obligatii, nu are salarii de dat si face... carnatii!", a continuat Vadim Tudor.

El a intrebat un alt politician daca l-a facut parlamentar.

"Nu m-ati facut dvs., domnule presedinte, ci eu m-am zbatut, am alergat", a fost raspunsul acestuia.

"Mai, omule, dar eu te-am pus pe lista si am semnat pentru tine, mi-am asumat raspunderea", i-a replicat acesta.

"Aaaa, aia e cu totul altceva!", a mentionat interlocutorul lui Vadim.

"N-are rost sa merg mai departe. Fiecare dintre cititorii mei a intalnit in viata persoane carora le-a facut bine, dar s-au pomenit injurati pentru faptul ca respectivele creaturi au o datorie morala si asa ceva nu poate fi suportat.

Dar nu despre mine vreau sa scriu. Va veni ea, vremea "Memoriilor", si multi se vor rusina de ceea ce voi relata acolo. Dar, oare, mai au puterea sa roseasca? Nu li s-a tabacit, iremediabil, pingeaua obrazului? Nu-i nimic, eu imi fac datoria de scriitor. Si nu atit pentru a-i da in vileag pe niste oameni de nimic - ci pentru tipologii, ca sa fie de folos celor ce vor veni dupa mine si sa fie vaccinati cu antiviperin, impotriva unor asemenea serpi", a mai spus acesta.

Pe vremea cand era europarlamentar, Corneliu Vadim Tudor castiga un salariu de 6.200 de euro pe luna.

In prezent, avand in vedere ca este trecut de 63 de ani, Vadim beneficiaza si de o pensie asigurata de Parlamentul European, adica 3,5% din salariul sau, plus pensia din Romania.

Vadim l-a criticat pe Iohannis

De asemenea, Vadim l-a criticat si pe presedintele Klaus Iohannis.

"Ciclul diabolic al celor 25 de ani s-a terminat. In loc sa incepem o viata noua si sa revenim la normalitate, ne scufundam si mai rau. Impunerea la conducerea Romaniei a unui specimen de alta etnie si de alta religie, cu foarte multe bube-n cap, ne-a pus capac. Ne-a luat piuitul. Iata ca Dumnezeu le da romanilor, in continuare, cat nu pot sa duca.

Dupa acest soc colosal, ce urmeaza? Pierderea Ardealului, la ordinul Berlinului? Iar face Germania ordine in Europa? Secventa din filmul 'Actorul si salbaticii', cand Toma Caragiu interpreteaza un Mos Craciun cu zvastica, e mai actuala ca oricind. Din nenorocire, romanii nu mai au puterea sa reactioneze. Nervul rezistentei le-a fost extirpat", a concluzionat liderul PRM.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Vadim Craciun nefericit, #Vadim sarac , #PRM