Vadim risca sa ramana in strada, cu doi copii si 25 de catei

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 10:43
12162 citiri
Vadim risca sa ramana in strada, cu doi copii si 25 de catei
Foto: inpolitics.ro

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor ii datoreaza lui Cozmin Gusa aproape 700 de milioane de lei vechi in urma unui proces de calomnie, riscand sa ramana pe drumuri pentru ca nu si-a platit datoria.

Executorii judecatoresti i-au blocat conturile si ameninta sa-i ia casa, iar Gusa ameninta ca-l da inca o data in judecata, saptamana viitoare, pentru alte calomnii, relateaza ziarul Puterea.

Vadim a declarat intr-o conferinta de presa, vineri, ca risca sa isi piarda "amarata" de casa in care locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai si cu 25 de caini.

Presedintele PRM a sustinut ca a fost dat in judecata acum cinci ani "de un marunt bisnitar politic", Cozmin Gusa, pentru niste texte aparute in ziarul "Tricolorul", desi nu el a scris articolul, fiind doar patronul ziarului. Mai mult, a declarat el, nu a primit nici citatie care sa ii ceara sa se prezinte la un proces si a aflat de la o ziarista ca ii datoreaza bani lui Cozmin Gusa.

"Existau atatea posibilitati de stingere a asa-zisului litigiu, ii ofeream un drept la replica fiindca asa e democratic si civilizat la cuvinte se raspunde prin cuvinte, nu se moare din asta", a adaugat Vadim lamentandu-se ca executorul judecatoresc ii blocheaza contul in banca si il ameninta ca ii ia casa.

"Am si eu o casa amarata, de patru camere, in care locuiesc cu doi copii si 25 de catei. Iata ca dupa ce m-a scos din Parlamentul Romaniei prin frauda, regimul Basescu vrea sa ma scoata, tot prin frauda, si din casa. Dar e o nebunie. Treziti-va!", a spus Vadim.

"Domnul Vadim Tudor era obligat sa-mi ceara scuze public si sa publice hotararea judecatoreasca in doua ziare cu tiraj national. In loc sa faca aceste lucruri, el a publicat din nou, saptamana trecuta, alte calomnii despre mine care mi-au disturbat negocierile pe care le aveam cu anumite persoane. Faptul ca a scris in ziarul sau ca sunt homo, ca am murit si alte astfel de lucruri mi-a produs pagube de imagine, de aceea il dau din nou in judecata, se ocupa avocatii mei", a declarat, in replica, Gusa.

Eveniment Quarterly Report

Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
#Corneliu Vadim Tudor proces calomni Cozmin , #PRM