Vadim Tudor a pierdut si la tribunal PRM-ul. Mesajul de la Gheorghe Funar

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 14:56
4557 citiri
Vadim Tudor a pierdut si la tribunal PRM-ul. Mesajul de la Gheorghe Funar
Foto: Arhiva

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins, marti, cererea lui Corneliu Vadim Tudor de a anula inlocuirea sa din functia de presedinte al Partidului Romania Mare. Magistratii considera ca acesta a fost demis si inlocuit cu Gheorghe Funar in mod legal.

Decizia judecatorilor nu este insa definitiva, iar aceasta poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Romania TV. Gheorghe Funar a declarat ca "PRM nu a fost creat de Vadim", cu toate ca a fost un membru marcant al acestuia.

"PRM nu a fost creat de Vadim. A fost infiintat de alti membri fondatori, precum scrie si in istoria partidului. Este un membru marcant, a fost exclus din partid pe 27 iulie anul acest, la Alba Iulia.

Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea lui Vadim ca presedinte al PRM. Pe 20 iulie a adunat la Bucuresti vreo 200 de oameni, cu incalcarea statutului si legii partidelor, au stabilit conducerea partidului", a afirmat Funar.

Vadim vrea inapoi in PRM: Funar sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas (Video)

In plus, acesta a precizat ca Vadim a fost exclus din partid cu 750 de voturi si ca, din informatiile lui, acesta va fi dat afara si din Parlamentul European pentru evaziune fiscala.

"El a fost exclus din partid cu vreo 750 de voturi. Povestea cu OSIM-ul este un alt neadevar. El are atatea declaratii neadevarate (...) Din cate am aflat, in curand Vadim va fi dat afara din Parlamentul European pentru evaziuni fiscale", a mentionat Funar.

Congresul Extraordinar al PRM, care a avut loc la sfarsitul lunii iulie, la Alba Iulia, si la care au participat aproximativ 700 de delegati, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si alegerea lui Gheorghe Funar in functia de presedinte.

#Vadim Tudor exclus PRM, #Vadim Tudor Tribunal Bucuresti, #Vadim Tudor cerere respinsa PRM, #Vadim Tudor Gheorghe Funar , #PRM