Vadim Tudor, cercetat si pentru ultraj, desi sustine ca a scapat

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 16:00
2122 citiri
Vadim Tudor, cercetat si pentru ultraj, desi sustine ca a scapat
Foto:Antena 3

Autoritatile au contrazis declaratiile europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, care afirmase ca nu mai este acuzat si de ultraj dupa scandalul de la evacuarea sediului PRM.

"Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor este in continuare cercetat pentru ultraj, in urma atitudinii avute fata de politisti cu ocazia evacuarii sediului partidului sau, in 4 ianuarie. In plus, presedintele PRM este acuzat de nerespectarea unei hotarari judecatoresti, fapta ce include ultrajul la adresa executorului judecatoresc, precum si de tulburare a linistii publice", au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Practica Inaltei Curti de Casatie si Justitie a statuat ca ultrajul asupra unui executor judecatoresc este absorbit de infractiunea de nerespectare a hotararilor judecatoresti, au explicat sursele citate.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat la iesirea de la audierile de la Parchetul General ca e persecutat de justitie din cauza unui "ordin politic" de la seful statului, Traian Basescu, si ca procesul sau e unul plin de ilegalitati.

"I-am zis procuroarei: Doamna, nu va mai prefaceti, e un ordin politic de la Traian Basescu. Se surpa tara de atata criminalitate, clocoteste ca un vulcan si voi va ocupati de un om care a fost provocat(...) Nu va mai prefaceti ca e un proces, ca aparati acest regim mafiot", a declarat Vadim Tudor in fata cladirii Parchetului General.

El a mai spus si ca e invinuit pe nedrept de tulburarea ordinii si linistii publice.

"Au fost numeroase ilegalitati, au schimbat si incadrarea juridica. Daca pana acum facusem nu stiu ce nenorociri, acum sunt invinuit de tulburarea linistii si ordinii publice. Unde? In biroul meu, la conferinta de presa convocata in sala de conferinte a PRM! Ca maine, voi fi invinuit si pentru tulburarea linistii si ordinii publice in dormitorul meu! Sau in bucatarie! E mai mare rasul!", a spus seful PRM.

Vadim Tudor, la Parchet: E un ordin politic de la Basescu

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala pe numele presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul privind evacuarea sediului partidului, a declarat, luni, avocata Mariana Stefan.

Vadim, urmarit penal in dosarul evacuarii sediului PRM

Vadim a facut scandal la evacuarea din sediul partidului, care fusese retrocedat proprietarilor, a jignit executoarea judecatoreasca, i-a aruncat un pahar de apa in fata si a aruncat cascheta unui politist.

Eveniment Quarterly Report

Guvernul pregătește o reformă în jocurile de noroc: ”Nicio companie fără sediu în România nu va mai putea avea această activitate”
Guvernul pregătește o reformă în jocurile de noroc: ”Nicio companie fără sediu în România nu va mai putea avea această activitate”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că în şedinţa de joi va veni cu reforma în jocurile de noroc, astfel că nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea...
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
#Vadim cercetare ultraj, #Vadim Parchet scanda evacuare, #Vadim ultraj , #PRM
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
i-a aruncat un pahar de apa in fata si a aruncat cascheta unui politist