Vadim Tudor contesta la tribunal excluderea din PRM

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 13:05
3283 citiri
Vadim Tudor contesta la tribunal excluderea din PRM

Corneliu Vadim Tudor contesta la tribunal excluderea sa din Partidul Romania Mare, dupa ce zeci de lideri ai filialelor din PRM au hotarat sa-l revoce, pe motiv ca a adus partidul "pe o linie moarta".

"Sunt mult mai puternic decat ma cred toti acesti derbedei. Au vazut ca numai cu securisti prosti lucreaza. Au vazut ca nu merge cu PP-DD-ul, ca e o facatura. Vor acum sa reinventeze PRM-ul, ca sa fie la picioarele lor.

Eu voi astepta ca la registrul partidelor sa se depuna actele lor masluite si atunci venim si noi cu contestatia si le dam cu smecheriile lor in cap", a spus Corneliu Vadim Tudor, prezent luni la tribunal pentru a contesta excluderea din PRM, transmite Romania TV.

Intrebat daca se va intalni si cu Gigi Becali, prezent, de asemenea, la tribunal, Vadim a spus ca nu va face asta, deoarece "nu vrea sa ii faca rau".

Sambata, 30 de lideri de filiale PRM au convocat o Plenara Extraordinara a Consiliului National al PRM la Palatul Parlamentului, pentru a-l revoca pe Vadim. Noul lider ar putea deveni fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar.

"Este o facatura publica marca Viorel Hrebenciuc. Derbedeul de Hrebenciuc, cum vrea sa inhate echipa Steaua, vrea sa inhate si PRM.

Acest Hrebenciuc lucreaza prin trei indivizi exclusi din Romania Mare pentru coruptie, printre care si Codrin Stefanescu (secretar general adunct al PSD - n.red.)", spunea Vadim la aflarea vestii ca cei din partid vor sa-l excluda.

De asemenea, Vadim sustine ca Partidul Romania Mare este marca inregistrata la OSIM pe numele sau si ca nu poate fi exclus din formatiunea al carei fondator este.

#Vadim contesta excludere tribunal, #Vadim excludere PRM tribunal, #Vadim exclus PRM, #PRM linie moarta Vadim , #PRM