Vadim Tudor, cu ochii-n soare: Funar nu-l lasa sa-si reia functia de presedinte al PRM

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 14:56
3340 citiri
Vadim Tudor, cu ochii-n soare: Funar nu-l lasa sa-si reia functia de presedinte al PRM
Foto: Arhiva

Presedintele PRM Gheorghe Funar si ceilalti membri ai partidului au spus ca nu vor accepta decizia de joi a Tribunalului din Bucuresti, care a hotarat sa il repuna in functie pe Corneliu Vadim Tudor, ce fusese inlaturat de la conducerea formatiunii politice.

Funar a declarat ca hotararea instantei nu il repune in functie pe Vadim, aceasta nefiind definitiva, potrivit Evenimentul Zilei.

"Facem precizarea ca hotararea judecatoreasca data de Tribunalul Bucuresti nu il repune in functie pe Corneliu Vadim Tudor, aceasta nefiind definitiva. Amintim, de asemenea, faptul ca instanta de fond a respins zilele trecute inregistrarea la Tribunal a hotararilor unui asa-zis Congres organizat in 20 iulie anul curent, prin care Corneliu Vadim Tudor era reconfirmat in functia de presedinte al PRM. Si aceasta cauza urmeaza sa fie judecata in instanta in urma Apelului inaintat de Corneliu Vadim Tudor", a explicat Gheorghe Funar.

Vadim Tudor, din nou presedinte al PRM - instanta l-a repus in functie

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis, joi, ca Vadim sa reia presedintia PRM. Hotararea instantei a venit la scurt timp dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, pe 19 noiembrie, cererea europarlamentarului de a anula inlocuirea sa cu Gheorghe Funar.

Congresul Extraordinar al PRM s-a desfasurat la sfarsitul lunii iulie, la Alba Iulia, iar in cadrul acestuia s-a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si alegerea lui Gheorghe Funar in functia de presedinte. La eveniment au participat circa 700 de delegati.

#Vadim Tudor Gheorghe Funar, #Vadim Tudor Funar PRM, #Vadim Tudor presedintie PRM , #PRM
Comentarii
Poza Litza Chitzalau
Litza Chitzalau
rank 2
Tziganie fix in momentul cand se decide viitorul republicii Moldova
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5