Vadim Tudor, exclus din PRM. Funar este noul presedinte (Video)

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 15:11
10266 citiri
Vadim Tudor, exclus din PRM. Funar este noul presedinte (Video)

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus sambata din Partidul Romania Mare (PRM), in absenta, la Congresul PRM de la Alba Iulia.

Gheorghe Funar a fost ales noul presedinte al formatiunii, potrivit B1 TV.

Vadim Tudor a fost exclus din partidul pe care l-a fondat acum 23 de ani, urmand sa i se ceara oficial renuntarea la pozitia sa de europarlamentar. Din 770 de membri de partid prezenti la adunare, doar 4 au votat impotriva, informeaza Antena 1.

Corneliu Vadim Tudor, in negare: "PRM sunt eu"

In direct la postul B1 TV, Vadim Tudor, care a calificat anterior drept ilegala convocarea Congresului PRM de la Alba Iulia, a negat ca ar fi fost exlus din PRM, amintind de congresul din urma cu o saptamana, cand a fost reconfirmat in functie.

Scandal urias in PRM - Vadim Tudor si Funar vor sa se excluda reciproc

"Singurul presedinte al PRM sunt eu, Funar e un bolnav psihic. PRM sunt eu, e un partid de lider. Nu conteaza ca peste 1.200 de delegati acum o saptamana m-au reconfirmat in functie?

(...) Funar s-a sinucis acum o saptamana, cand a fost exclus pentru ca a fost sarpele care cauta sa ma schimbe pe mine", a declarat Vadim Tudor.

Delegati din peste 30 de filiale ale Partidului Romania Mare s-au reunit, sambata, la Alba Iulia, intr-un Congres extraordinar al PRM, organizat de liderii partidului care in urma cu doua luni l-au revocat din functia de presedinte al PRM pe Corneliu Vadim Tudor.

Anterior Congresului, Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca l-a exclus pe secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, din partid, insa acesta a sustinut ca decizia este nestatutara si ca va candida sambata la presedintia partidului. Funar a mentionat, de asemenea, ca, in cadrul congresului, se va discuta excluderea lui Vadim Tudor din partid.

Funar vrea sa fie presedintele PRM: Vadim confunda partidul cu cateii din curtea sa (Video)

Vadim Tudor a fost presedintele PRM din 1991.

#Vadim Tudor exclus PRM, #Funar presedinte PRM, #Vadim Tudor renuntare europarlamentar , #PRM