Vadim Tudor: Iovici e o lichea. Oprescu va vedea ce inseamna laba mea grea

Luni, 05 Martie 2012, ora 19:13
6209 citiri
Vadim Tudor: Iovici e o lichea. Oprescu va vedea ce inseamna laba mea grea
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, l-a numit "lichea" pe viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, care a plecat de la formatiunea sa politica la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).

"Iovici e nebun ca a plecat de la un partid care are 27% in sondaje, la unul cu 1%", a declarat C.V. Tudor la Romania TV.

El l-a acuzat pe Iovici ca nu isi merita postul pe care il detine, acela de viceprimar al Capitalei, si l-a numit "lichea", precizand ca a ajuns in aceasta functie cu ajutorul lui Adriean Videanu, fostul primar general al Bucurestiului.

"Prin miscarea asta, el incearca sa-si salveze pielea. Se va intoarce oricum la lopata, pentru ca numai asta stie sa faca. Sa-ti fie rusine, Iovici, ca ti-a luat Dumnezeu si ultima bruma din cap. Du-te la balamuc!", a opinat C.V. Tudor.

"Capitala e in gropi, vor veni sobolanii la vara si ne vor invada, iar Iovici se duce intr-o alianta cu UDMR, dusmanii poporului, el nu simte o adiere de catuse pe la urechi?", a continuat acesta.

El a mai spus ca ramane alaturi de Gheorghe Funar in partid "ca doi voinici, sa ne luptam cu bosgorii, cu scursurile lui Traian Basescu si cu altii".

Presedintele PRM a tinut sa precizeze ca din cauza plecarii lui Iovici, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va fi votat de cei din partidul sau, ci "va vedea ce inseamna laba mea grea peste ceafa si nu va mai fi primar. Garantez eu acest lucru, deoarece vom gasi un contracandidat de zeci de ori mai bun ca el".

Vadim Tudor a mentionat ca, totusi, nu este afectat de decizia lui Iovici si ca nu-i pasa daca vor mai pleca si altii din partid.

Raspunsul lui Victor Iovici

Viceprimarul Capitaliei a declarat ca, desi nu a fost de acord cu unele decizii luate in PRM, nu are niciun repros la adresa fostilor colegi.

"Am plecat pentru ca la noi nu se face munca de partid, nu se fac programe economice etc. Nu puteam face nimic, aceeasi oameni, aceleasi idei. Nu s-a dorit o schimbare", a precizat Iovici.

Viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, a trecut de la PRM la UNPR

El a spus ca nu stie daca il vor mai urma si alti fosti colegi de partid si ca nu a plecat pentru vreo functie.

"Nu pot sa raspund ca ii doresc succes presedintelui si membrilor PRM", a conchis Iovici.

#Vadim lichea Iovici, #Vadim Iovici UNPR, #Victor Iovici UNPR Bucuresti, #viceprimar Capitala UNPR , #PRM