Vadim Tudor, la Parchet: E un ordin politic de la Basescu (Video)

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 13:37
3942 citiri
Vadim Tudor, la Parchet: E un ordin politic de la Basescu (Video)
Foto:Realitatea TV

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat la iesirea de la audierile de la Parchetul General ca e persecutat de justitie din cauza unui "ordin politic" de la seful statului, Traian Basescu, si ca procesul sau e unul plin de ilegalitati.

"I-am zis procuroarei: Doamna, nu va mai prefaceti, e un ordin politic de la Traian Basescu. Se surpa tara de atata criminalitate, clocoteste ca un vulcan si voi va ocupati de un om care a fost provocat(...) Nu va mai prefaceti ca e un proces, ca aparati acest regim mafiot", a declarat Vadim Tudor in fata cladirii Parchetului General.

Liderul Partidului Romania Mare s-a lansat apoi intr-un lung sir de jigniri si invective la adresa presedintelui Traian Basescu, a procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, si a executorului judecatoresc Daniela Somaldoc, cea care s-a ocupat de evacuarea lui.

Vadim Tudor a mai acuzat faptul ca s-au facut ilegalitati si considera ca jignirile aduse executoarei la evacuare au fost "declaratii politice", asa ca justitia din Romania trebuia sa ceara intai ridicarea imunitatii sale la Parlamentul European.

"Au facut asemenea faradelegi...Ei trebuie sa ceara intai ridicarea imunitatii mele parlamentare, de la locul meu de munca. Au fost numeroase ilegalitati, au schimbat si incadrarea. Sunt invinuit de tulburarea linistii si ordinii publice. Unde? In biroul meu! E mai mare rasul", a mai adaugat presedintele PRM.

Desi dovezile il contrazic, Vadim a pretins ca el nu a aruncat cascheta politistului, ci a fost brutalizat de "10 gealati", a cazut si "s-a sprijinit de cascheta politistului", apoi i-a pus-o in cap.

Presedintele PRM s-a plans si ca are un brat bolnav din cauza brutalitatii politistilor.

"Am un brat bolnav, ma doare foarte tare. Nu sunt genul de om care sa se prefaca", spune Vadim.

Eveniment Quarterly Report

Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
#Vadim parchet ordin basescu, #Vadim proces politic , #PRM