Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vadim Tudor: Mor aici, ma leg cu lanturi si nu plec

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 19:57
3584 citiri
Vadim Tudor: Mor aici, ma leg cu lanturi si nu plec
Foto: Realitatea TV

Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, a declarat marti seara ca se va lega cu lanturi, dar ca nu paraseste sediul partidului, nemultumit fiind de hotararea judecatoreasca in baza careia reprezentantii fostilor proprietari au venit sa evacueze PRM din cladirea in care acesta functioneaza.

"Mor aici si nu plec. (...) Ma leg cu lanturi si nu plec. (...) Nu plec decat cu catuse. (...) Eu nu plec de aici. Sunt un om al dreptatii. Ma bat pentru cei dati afara din case, ma bat pentru voi, pentru presa ca va umilesc astia toata ziua, mor cu ei de gat", a declarat Vadim la Realitatea TV, nemultumit de modul in care au actionat autoritatile si acuzand ca s-a folosit violenta pentru a-i evacua pe peremisti din sediu.

"Mi-au bagat fratele in spital. Ce era sa fac? Sa ii las sa il calce in picioare? Nu am avut niciun gest de violenta", a mai spus presedintele PRM, mentionand ca el nu a fost violent, ci autoritatile, desi in inregistrarile difuzate de televiziuni s-a observat cum liderul PRM a aruncat un pahar cu apa in fata executorului judecatoresc si cum i s-a adresat femeii numind-o "catea turbata".

Vadim Tudor a mai spus la Antena 3 ca ii pare rau ca i-a dat femeii in fata cu paharul cu apa si ca trebuia sa ii dea cu "vitriol".

"Eu nu ma bat pentru mine, nu e casa mea, nu am avere, dar am onoare. Nu imi pierd onoarea ca sa fiu simpatic unora si altora", a mai spus Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor face circ la evacuarea din sediul PRM (Video)

Liderul PRM a precizat ca toate acestea i se intampla pentru ca este singurul din partidele politice care mai spune adevarul.

Vadim Tudor a marturisit si faptul ca i-au fost oferite alte sedii, dar ca nu vrea sa cedeze in fata "mafiei imobiliare".

"Mi s-a oferit un sediu bun de la Primaria Capitalei. Nu pot, domnule. Nu este vorba de un principiu. Mafia caselor trebuie sa aiba sira spinarii rupta. Cu mine si-au gasit nasul. Nu accept sa plecam pentru ca aici stam legal", a mai spus Vadim Tudor.

Vadim Tudor l-a atacat si pe premierul Emil Boc, spunand ca acesta ar fi o "marioneta", pentru ca nu se poate impune sa se respecte legea in tara si in semn de protest a rupt in direct o felicitare primita de la premier in luna noiembrie 2010, cu ocazia zilei sale se nastere.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vadim sediu PRM, #Vadim evacuare sediu PRM , #PRM
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Noi de aicea nu plecam , nu plecam acasa ; pana nu ne castigam libertatea noastra !
Poza ETC
ETC
rank 1
Ar fi tare ca romanul Vadim sa dea startul unei revolte populare fara precedent.