Vadim Tudor: Nu vom colabora cu PDL si UDMR

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 20:17
2239 citiri
Vadim Tudor: Nu vom colabora cu PDL si UDMR
Foto: B1TV

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, ca la nivel local nu doreste sa colaboreze cu UDMR pentru ca este o "formatiune ilegala" si nici cu PDL pentru ca tot ce atinge acest partid politic "duce in groapa".

"Am dat mana libera filialelor sa colaboreze cu toate fortele politice din judete in functie de interesul cetatenilor si in al doilea rand de interesul PRM, cu o singura si notabila exeptie. Cu UDMR nu, pentru ca este o formatiune ilegala. De asemenea, doresc sa nu existe colaborare cu PDL,pentru ca tot ce atinge PDL duce in groapa la ora actuala", a sustinut Vadim Tudor, dupa Comitetul Director al PRM.

Intrebat daca a fost contactat in vederea unei viitoare colaborari cu Miscarea Populara, Vadim a raspus ca "da, au fost propuneri", insa el nu a dat sanse de reusita aceste formatiuni politice.

Presedintele PRM a mai spus ca Traian Basescu nu-l vrea pe Gigi Becali in Miscarea Populara si ca "partidul-tomberon a lui Dan Diaconescu va fi lasat deocamdata in afara Miscarii Populare, tot la cacealma, pentru a smulge niste voturi de la USL", Uniune despre care a spus ca este condusa de "tata socru", de socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu.

#Vadim Tudor PRM aliante, #Vadim Tudor PDL, #Vadim Tudor Ponta , #PRM