Vadim Tudor o da in judecata pe Oana Zavoranu - vrea despagubire fabuloasa

Vineri, 02 Martie 2012, ora 00:15
4556 citiri
Vadim Tudor o da in judecata pe Oana Zavoranu - vrea despagubire fabuloasa

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor anunta, printr-un comunicat de presa remis NewsIn, ca a dat-o in judecata pe Oana Zavoranu pentru insulta si difuzare de informatii mincinoase si ii va cere daune morale in valoare de 10 miliarde de lei vechi.

Vadim Tudor isi bazeaza actiunea in justitie pe afirmatiile Oanei Zavoranu de miercuri noaptea, la emisiunea "Un show pacatos", pentru care a dat-o in judecata pentru insulta si difuzare de informatii mincinoase. "Am sa solicit la Tribunal daune morale in valoare de 10 miliarde de lei vechi", adauga presedintele PRM.

Nemultumirea liderului PRM se indreapta nu numai impotriva Oanei Zavoranu, la care se refera, in termenii caracteristici, cu termenii "golanca", "descreierata", acuzand-o si de prostitutie pe bani, ci si impotriva realizatorului emisiunii, Dan Capatos. "Rusine, grecule! Aveai, si tu, un singur prieten adevarat, si l-ai porcait si pe-asta. Pentru ce? Pentru un paduchios de rating. Merita, oare, sa-ti maninci omenia?", mentioneaza Vadim Tudor.

#Corneliu Vadim Tudor Zavoranu, #Vadim Oana Zavoranu proces, #calomnie Vadim Zavoranu , #PRM
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
putem si noi afla ce a zis Oana despre tribun ?
Poza bubiko
bubiko
rank 5