Vadim Tudor: PD-L e pierdut pentru eternitate

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 21:39
3050 citiri
Vadim Tudor: PD-L e pierdut pentru eternitate
Foto: Realitatea TV

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, anunta ca se aliaza oficial cu "partea buna a PSD" si ca exclude orice alianta cu PD-L cata vreme acesta nu iese de sub "tutela malefica a lui Traian Basescu".

Invitat la Realitatea TV pentru a explica cum de se aliaza cu PSD, pe care l-a acuzat in anii trecuti de coruptie, Vadim a replicat ca are un simt deosebit in a detecta asa-numita "parte buna" a PSD si ca filialele partidului sau se vor alia in tara doar cu reprezentantii acesteia.

Pe de alta parte, liderul PRM a admis ca si in randul democrat-liberalilor exista oameni buni, dar partidul lor "este pierdut pentru eternitate" din cauza influentei sefului statului.

"Ei ne-au scos din Parlament prin frauda, dar, in martie-aprilie cand vor fi alegeri anticipate, va intra PRM cu fruntea sus si nu va mai intra PD-L", a spus tribunul.

In ceea ce priveste aliantele electorale, PRM va face aliante "in functie de interesele comunitatilor locale si cu alte formatiuni cu exceptia UDMR, pana nu se inscrie la tribunal si nu intra in legalitate", a mai spus Vadim Tudor.

Au stat la soare si acum vin cu guverne din umbra

Rugat sa comenteze duelul verbal de luni, din Camera Deputatilor, intre fostul premier Calin Popescu Tariceanu si actualul premier, Emil Boc, liderul PRM a refuzat, raspunzand in stilu-i binecunoscut.

"Nu ma uit la Boc si la Tariceanu (...) dar Tariceanu e ceva mai solvabil, are prestanta, macar ajunge pana la microfon", a spus zambind Vadim Tudor.

Nici liberalii nu au scapat de ironiile liderului PRM, care a comentat: "Vin cu guverne din umbra, au stat la soare pana acum, au cheltuit bani nemunciti si ne spun acum ce sa facem".

"Problema e in alta parte, au distrus economia si nu stiu sa o reporneasca", a mai acuzat liderul PRM, care si-a exprimat nemultumirea si fata de esecul inregistrat de protestele sindicale anuntate cu mare tam-tam.

"In mare parte, liderii de sindicat sunt corupti sau santajati cu dosare. Cum de cine? De Basescu, cine e santajistul-sef? Unii au fost colaboratori ai Securitatii, altii sunt santajati cu afaceri murdare", a mai spus Vadim Tudor, anuntand insa ca pana la urma va scoate el oamenii in strada impotriva Guvernului Boc.

Eveniment Quarterly Report

Klaus Iohannis a promulgat legea care sancționează neregulile în utilizarea fondurilor europene
Klaus Iohannis a promulgat legea care sancționează neregulile în utilizarea fondurilor europene
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi, 3 octombrie, legea privind constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor...
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Victor Negrescu a denunțat acțiunile AUR în plenul Parlamentului European: „Un partid extremist a decis să politizeze educaţia, să incite la ură”
Vicepreşedintele Comisiei pentru Educaţie din Parlamentul European, Victor Negrescu, a criticat în plenul legislativului european de la Strasbourg atacurile AUR asupra profesorilor și...
#Corneliu Vadim Tudor, #Vadim PDL, #alianta PRM PSD , #PRM