Vadim vrea sa fie consilier general. Vezi cine e candidatul PRM la Capitala

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 15:10
3892 citiri
Vadim vrea sa fie consilier general. Vezi cine e candidatul PRM la Capitala
Foto: Romania TV

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a inscris luni in cursa pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Vadim Tudor este primul pe lista de consilieri ai PRM depusa la Biroul Electoral Municipal.

Tot luni, fostul deputat PRM Petre Popeanga (foto dreapta) a devenit oficial candidatul acestei formatiuni politice la Primaria Capitalei.

In acest mod, ruptura dintre Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor a devenit oficiala, asta dupa ce la inceputul acestei luni cei doi batusera palma pentru candidaturi comune PRM-PNG, decizie infirmata ulterior, cu scandal.

Gigi Becali si Vadim Tudor au rupt alianta - vezi de ce

Cei doi europarlamentari lideri de partide nu s-au inteles pe paritatea in eventuala alianta, Vadim Tudor dorind o proportie de 3 la 1 in favoarea PRM pe lista de candidati pentru CGMB, iar Becali jumatate-jumatate.

"Nu el a rupt alianta cu mine. Daca el a rupt alianta cu mine, s-a intors lumea cu fundul in sus. Este implicat in dosare foarte grele. Daca nu eram eu, el era si acum puscariasul de serviciu", a comentat atunci suparat Vadim Tudor.

#Vadim Tudor candidat Capitala, #candidat PRM Primaria Capitalei, #Petru Popeanga candidat PRM , #PRM
Comentarii
Poza paypal
paypal
rank 5
inghesuiala mare la primarie, avantaje mari, ca altfel n-ar vrea
Poza lool
lool
rank 5
Medicamente , medicamente !!!!!!