Vezi in ce conditii ar renunta Vadim Tudor la mandatul de europarlamentar

Luni, 21 Mai 2012, ora 16:41
3080 citiri
Vezi in ce conditii ar renunta Vadim Tudor la mandatul de europarlamentar

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca, daca va castiga functia de presedinte al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, va renunta la mandatul de europarlamentar.

Intr-un interviu acordat Agerpres, liderul PRM a spus ca cel mai important lucru pentru candidatii PRM, daca vor castiga alegerile locale din 10 iunie, va fi siguranta cetatenilor si a strazilor, dar si curatenia.

"Daca vom obtine un scor foarte bun si eu as putea, la negocieri, sa obtin functia de presedinte al CGMB, da! Mai am doi ani de mandat de europarlamentar. Daca nu, imi voi continua munca acolo (la Bruxelles si Strasbourg - n .red.).

Dar scopul mi-l voi atinge, pentru ca va veni urmatorul clasat pe lista noastra de consilieri. Si sunt oameni unul si unul, foarte gospodari, care au dovedit ca atunci cand s-au apucat de o treaba au facut-o foarte serios", a afirmat europarlamentarul PRM.

Acesta a notat ca atuurile candidatilor partidului sau sunt faptul ca "lumea ne vede ca pe un partid integru si justitiar, care nu poate fi acuzat de coruptie sau de tradarea interesului national".

Alegeri Bucuresti 2012

Alegeri Locale 2012

Vorbind despre procentele in sondaje ale partidului sau, Corneliu Vadim Tudor crede ca PRM "are la nivelul intregii tari 28%". Totodata, la alegerile prezidentiale, presedintele PRM spune ca are "intre 39 si 40%", in timp ce, in Capitala, "PRM apare cu 16,2%".

Europarlamentarul a explicat ca, "in situatia in care USL, care se va dezmembra anul acesta pentru ca e artificiala, isi da importanta mai mare decat are", PRM va colabora cu PDL, dar ca UDMR este singurul partid cu care nu va colabora.

Pe langa siguranta cetatenilor si a strazilor, celelalte prioritati ale PRM, in cazul in care va obtine locuri in CGMB, vor fi rezolvarea problemei locuintelor si curatenia, afirmand ca cei mai mari adversari ai sobolanilor si serpilor din Bucuresti sunt cainii.

#Vadim Tudor candidatura CGMB, #Vadim renunta mandat europarlamentar, #Vadim Tudor prioritati alegeri locale, #Vadim Tudor colaborare PDL , #PRM