Dezvaluire incredibila despre cei mai buni fotbalisti din istoria Stelei

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 21:02
9069 citiri
Dezvaluire incredibila despre cei mai buni fotbalisti din istoria Stelei

La 22 de ani distanta de la finala de cosmar a Cupei Campionilor Europeni, pierduta categoric in meciul cu AC Milan, o dezvaluire incredibila cutremura Steaua.

Corneliu Vadim Tudor a fost prezent la finala disputata la Barcelona si sustine ca fundasii centrali ai Stelei s-au imbatat inaintea meciului.

"Cand a pierdut Steaua a doua finala cu 4-0 impotriva lui AC Milan doi fundasi, doi stalpi ai apararii, au fost accidentati grav de cateva sticle de coniac. A iesit un scandal formidabil atunci.

Era sa facem infarct, am venit cu coada intre picioare de la Barcelona. Viata extrasportiva e contraperformanta", a afirmat Corneliu Vadim Tudor pentru GspTV.

Desi nu a oferit nume, cel mai probabil Vadim Tudor s-a referit la Stefan Iovan si Adrian Bumbescu. Cei doi au fost titulari in finala pierduta in fata lui AC Milan.

Pe 24 mai 1989, Steaua a disputat ultima finala de cupa europeana din istorie, pe Camp Nou, in fata a aproximativ 97.000 de spectatori.

Echipa pregatita la acea vreme de Anghel Iordanescu a pierdut cu 0-4, golurile fiind marcate de Ruud Gullit (18, 39) si Marco van Basten (27, 47).

C.M.

#Corneliu Vadim Tudor, #Steaua 89, #Bumbescu, #iovan , #stiri Corneliu Vadim Tudor