Vadim, despre WikiLeaks: Prin absenta, eu nu fac parte dintre turnatori

Luni, 28 Martie 2011, ora 23:24
2162 citiri
Vadim, despre WikiLeaks: Prin absenta, eu nu fac parte dintre turnatori
Foto: Antena 3

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a comentat, luni seara, cablogramele WikiLeaks, apreciind ca cea mai importanta telegrama este de fapt aceea ca, prin absenta, "Vadim Tudor nu face parte dintre turnatori".

"Din cele 200 de cablograme, doua stiu ca refera si la mine, dar in niciun caz nu m-am dus la ambasada sa barfesc. Cea mai importanta cablograma este ca, prin absenta, Vadim Tudor nu face parte ditre turnatorii de la Ambasada", a apreciat Vadim Tudor, invitat la Antena 3.

Pe de alta parte, liderul PRM a comentat si pe marginea afirmatiilor ambasadorului Mark Gitenstein, potrivit carora Guvernul din Romania arata ca o rata schioapa.

"Va spun eu de ce au ales rata, dintre toate orataniile de prin curti. Dinastia de Hanovra, aia care conduce Marea Britanie, si-a schimbat denumirea, ma rog, dinastia asta se poarta ca o rata. Pentru ca orice specialisti stiu ca rata isi calca puii in picioare. Uite de aia au ales sa compare Guvernul taman cu o rata", a explicat Vadim Tudor.

Luand la rand telegramele facute publice in ultimele doua zile, Vadim Tudor s-a oprit asupra celei in care jurnalistul Bogdan Chirieac sustine, la ambasada SUA, ca presedintele Traian Basescu are probleme cu bautura.

"Sa nu uitam ca aceste cablograme, din perioada 2001-2009, se suprapun aproape perfect cu cele doua mandate ale lui Bush. Eu sunt adversarul lui Basescu, am scris de mai multe ori de betiile lui, dar sa nu-mi puna mie careva ca Basescu bea mai mult decat Bush", a continuat Vadim Tudor.

Totodata, el a vorbit si despre cablograma care releva implicarea presedintelui in achizitionarea de avioane militare. In opinia lui Vadim Tudor, "Traian Basescu isi castiga bonitatea in fata americanului prin faptul ca el cumpara sicrie de vanatoare F16. Daca se pricepe la avioane ca la nave, vai de capul nostru".

Legat de prezenta FBI in Romania, ceruta de seful statului, potrivit unei note diplomatice, liderul PRM sustine ca tara noastra este "un iarmaroc al spionilor".

"Romania este un iarmaroc al spionilor, un poligon de incercare si este o alta incalcare grava a Constitutiei. Basescu face lucruri nefacute pana acum. Niciun sef de stat nu cere prezenta politiei altui stat. Ce fac ei aici, ne tin sub control?", a conchis Vadim Tudor.

Citește și:
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
USR și Forța Dreptei încearcă să blocheze acordarea unor sporuri pentru o categorie de bugetari. Legea contestată la Curtea Constituțională
USR și Forța Dreptei încearcă să blocheze acordarea unor sporuri pentru o categorie de bugetari. Legea contestată la Curtea Constituțională
Parlamentarii USR şi Forţa Dreptei au sesizat Curtea Constituţională pe legea prin care personalul Agenţiei Naţionale de Integritate primeşte spor de până la 25% pentru suprasolicitare...
#vadim tudor wikileaks, #vadim tudor cablograme wikileaks , #stiri Corneliu Vadim Tudor