Sicriul care transporta corpul unui român mort în Germania a căzut în mijlocul străzii: ”Atunci mi-am dat seama că era unul acolo”

Sambata, 18 Februarie 2023, ora 13:21
4603 citiri
Sicriul care transporta corpul unui român mort în Germania a căzut în mijlocul străzii: ”Atunci mi-am dat seama că era unul acolo”
Cosciugul care transporta corpul unui român, căzut în stradă într-un ora din Germania FOTO bild.de

Locuitorii dintr-un mic oraș din Germania de pe coasta Mării Nordului au fost martorii unei scene macabre care s-a petrecut în centrul localității.

Un sicriu în care se afla cadavrul unui român a căzut din mașina mortuară în mijlocul intersecției. Întâmplarea s-a petrecut vineri, 17 februarie, la primele ore ale dimineții.

„Așteptam la semaforul roșu. Un pick-up alb a plecat cu viteză mare. Deodată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe stradă. „Doamne, asta nu poate fi adevărat acum”, a declarat Sandra B. (40 de ani, angajata McDonald's) pentru BILD:

„Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că s-a întâmplat un accident. Apoi am văzut sicriul. S-a întâmplat să treacă o ambulanță. Șoferul a aprins luminile albastre, a asigurat sicriul, astfel încât să nu mai poată intra pe stradă alte mașini”, a declarat un alt martor pentru sursa citată

Alți doi trecători s-au grăbit să sară în ajutorul „funcționarului”.

„Când am ridicat sicriul, era foarte greu. Atunci mi-am dat seama că era unul acolo. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost doar înfiorător. Sunt încă în stare de șoc”, a explicat unul dintre cetățenii care au dat o mână de ajutor.

Câteva minute mai târziu, „funcționarul” a plecat pur și simplu cu sicriul în mașină ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Potrivit BILD, bărbatul mort ar fi Nicolae R. (52 de ani), un lăcătuș român care a murit luni la Brunsbüttel.

Trupul românului trebuia dus acasă vineri dimineață.

#cosciug, #romani Germania, #morti, #masina mortuara , #romani Germania