Cosmin Contra, pus la zid de presa din Spania

Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 11:00
21331 citiri
Cosmin Contra, pus la zid de presa din Spania
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Cosmin Contra e criticat dupa ce nationala Romaniei a inregistrat doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu reprezentativa Norvegiei, in preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Cotidianul spaniol AS nu-si explica motivul pentru care selectionerul tricolor nu l-a folosit pe Ianis Hagi contra nordicilor.

"Era un duel pe viata si pe moarta pentru Romania si Norvegia, insa rezultatul final a fost insuficient pentru ambele selectionate. Mai ales pentru cea antrenata de Cosmin Contra, cara pana in minutul 90+2 s-a vazut cu un picior la EURO 2020. Chiar si asa, selectionata romana depinde doar de ea pentru a ajunge la turneul final", noteaza sursa citata.

"E dificil de inteles de ce Contra, care are la dispozitie o generatie under 21 care s-a calificat la Jocurile Olimpice pentru prima oara in istorie, nu are incredere in Ianis Hagi, fiul lui Gica, unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani. Fara el, tricolorilor le lipseste imaginatia in ultimii metri. Spre norocul ei, Romania l-a avut in teren pe Mitrita, care le permite romanilor sa viseze in continuare la calificare", continua publicatia in cauza.

1-1 s-a terminat partida dintre Romania si Norvegia, dupa golurile marcate de Mitrita (min.62) si Sorloth (min.90+2).

In urma acestui rezultat, clasamentul in Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020 arata astfel: 1. Spania 20 puncte, 2. Suedia 15 puncte, 3. Romania 14 puncte, 4. Norvegia 11 puncte, 5. Feroe 3 puncte, 6. Malta 3 puncte.

Primele doua clasate obtin calificarea la turneul final de anul viitor.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Cosmin Contra criticat, #Contra criticat presa Spania, #Cosmin Contra Ianis Hagi , #nationala Romaniei