Ziare.com
Home > Personalitati > Cosmin Mihai Popescu
Cosmin Mihai Popescu
Deputat PD-L condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 16:40

Deputat PD-L condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare

Cosmin Mihai Popescu / stiri Cosmin Mihai Popescu

Deputatul PD-L Cosmin Popescu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare, pentru favorizarea lui Ionel Mantog intr-un dosar de coruptie. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, la recurs, sentinta de condamnare la doi ani de inchisoare sub supraveghere, pentru pentru fals intelectual si favorizarea infractorului. Decizia este definitiva, informeaza Antena 3. In calitate de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Popescu ar fi intocmit un raport fals pentru a-l ajuta pe Ionel Mantog in cauza sa de coruptie. Cosmin Popescu a solicitat, in perioada in care era secretar de stat, ministrului Economiei, emiterea unui ordin pentru efectuarea unui control al activitatii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO), avand ca tematica incheierea conventiilor de schimb si reconstructia imobilului pentru familia Mantog, se arata in rechizitoriu. Ulterior, Popescu a pus la ...

14 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Cosmin Mihai Popescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Cosmin Mihai Popescu
Cosmin Mihai Popescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Cosmin Mihai Popescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor