Olaroiu, implicat intr-un scandal urias in Emirate: L-a sfidat pe vice-presedinte!

Luni, 19 Mai 2014, ora 17:04
6109 citiri
Olaroiu, implicat intr-un scandal urias in Emirate: L-a sfidat pe vice-presedinte!

Cosmin Olaroiu este implicat din nou intr-un scandal de proportii in Emiratele Arabe Unite. De aceasta data, el este acuzat ca l-a sfidat pe seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-presedintele statului si conducatorul din Dubai.

Presa din Emirate scrie ca tehnicianul roman a refuzat sa participe la ceremonia de premiere de dupa finala Cupei Presedintelui, meci pe care echipa sa, Al Ahli, l-a pierdut in fata rivalilor de la Al Ain.

Olaroiu l-ar fi trimis in locul sau pe secundul Catalin Necula, cel care a sustinut si conferinta de presa.

Jurnalistii arabi scriu ca refuzul romanului de a participa la aceasta ceremonie poate fi vazut ca un afront extrem de serios, mai ales ca cel care a oferit medaliile si trofeul a fost nimeni altul decat seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul si vice-presedintele din Emirate si conducatorul Dubaiului.

Imediat, oficialii lui Al Ahli au reactionat, ei sustinand ca Olaroiu nu a refuzat sa primeasca medalia din partea seicului Mohammed, ci a fost blocat de fortele de ordine de la stadion sa ajunga in loja VIP in care a avut loc ceremonia cu pricina.

Olaroiu a ratat o sansa istorica in Emirate

"Clubul Al Ahli anunta ca antrenorul Cosmin Olaroiu nu a lipsit intentionat de la ceremonia de premiere de dupa finala Cupei Presedintelui. Antrenorul nostru a mers la vestiare dupa meci pentru a-si schimba hainele cu unele curate pentru a da mana cu inaltii oficiali prezenti in loja VIP. El a fost insa impiedicat de oamenii de la securitate sa ajunga la ceremonie", se arata in comunicatul celor de la Al Ahli.

Mai mult decat atat, echipa lui Olaroiu face un apel la jurnalistii din Emirate sa "relateze nepartinitor" evenimentele in care este implicat tehnicianul roman.

Cosmin Olaroiu a avut o multime de probleme in ultimul an in Emirate, totul culminand cu o pedeapsa la inchisoare primita in luna februarie.

Aceste probleme l-au facut pe antrenorul roman sa se gandeasca de mai multe ori la posibilitatea de a pleca din Emirate in aceasta vara.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Olaroiu scandal arabi, #Olaroiu scandal Emiratele Arabe Unite, #Olaroiu Cupa Presedintelui 2014 , #Al Ahli