Olaroiu: Daum nu a produs o schimbare radicala la echipa nationala

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 18:49
3515 citiri
Olaroiu: Daum nu a produs o schimbare radicala la echipa nationala

Cosmin Olaroiu, unul dintre antrenorii romani despre care s-a spus ca ar putea fi selectioneri la un moment dat, sustine ca germanul Christoph Daum nu a reusit sa schimbe prea multe lucruri la reprezentativa "tricolora".

Totusi, "Oli" nu il arata cu degetul pe Daum si afirma ca acesta are nevoie de timp pentru a-si pune in aplicare ideile.

"Vedeti, venirea lui Daum nu a produs o schimbare radicala, probabil ca e nevoie de timp, e nevoie de rabdare. Nu stiu daca exista in Romania in momentul asta, insa e mult de lucru, inca suntem la inceput, inca avem nevoie de timp. La momentul asta, orice antrenor ar fi ii va fi foarte greu sa schimbe foarte mult; probabil va schimba, dar nu intr-o masura radicala.

Cred eu ca mai avem mult pentru a cladi o echipa, avem nevoie de jucatori, avem nevoie de multe alte lucruri, cred eu ca echipa, la momentul asta, nu depinde de antrenor. Nu cred ca antrenorul e factorul cheie la momentul asta in fotbalul romanesc, la nivel de echipa nationala", a declarat Olaroiu pentru Digi Sport.

Olaroiu a dezvaluit ca a discutat cu oficialii FRF inainte de numirea lui Daum, el fiind unul dintre antrenorii luati in calcul pentru postul de selectioner.

Cu toate acestea, discutiile s-au oprit in momentul in care acesta a transmis ca are o clauza de reziliere a contractului cu Al Ahli Dubai in valoare de 3 milioane de euro.

Clauza reprezinta salariul pe un sezon al lui Olaroiu in Emirate, romanul incasand si alte sume impresionante din bonusurile de performanta.

Citeste si:
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com