"Razboi rece" intre Olaroiu si Gigi Becali

Marti, 12 Iulie 2011, ora 23:30
2368 citiri
"Razboi rece" intre Olaroiu si Gigi Becali

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si Cosmin Olaroiu, antrenorul care a avut cele mai mari performante cu echipa "ros-albastra" sub patronajul latifundiarului nu se mai inteleg de ceva timp, iar nemultumirile incep sa iasa la iveala.

Daca finalul sezonului trecut i-a gasit pe Becali si Olaroiu mai apropiati ca niciodata, cu tehnicianul revenit in Ghencea pentru a aduce primul trofeu dupa 5 ani de seceta, debutul noului campionat ii gaseste pe cei doi "intepandu-se" pe la diverse emisiuni televizate.

Ultimul episod al acestui conflict inca mocnit s-a consumat marti. Dupa ce Olaroiu a declarat ca nu l-ar fi luat pe olteanul Prepelita la Steaua nici macar gratis, Becali a rabufnit, dezvaluind cum l-a ratat pe Cristi Sapunaru din cauza "sfaturilor" antrenorului.

"Am zis ca vreau sa-l iau pe Sapunaru, costa 200.000 de euro. Dar Olaroiu mi-a zis: Du-te, ba, de aici, ca nu e de Steaua! Si uite ce a ajuns Sapunaru acum. Pe Prepelita il iau la sugestia lui Iordanescu, sa vedem, eu tind sa-i dau dreptate lui Iordanescu. Eu nu prea l-am vazut cum joaca", a declarat Gigi Becali la GSpTV.

Disputa dintre Becali si Olaroiu a pornit in momentul in care antrenorul l-a anuntat ca nu va continua la Steaua, alegand un nou contract pe bani foarte multi in zona araba.

M.D.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#razboi rece Becali Olaroiu, #Becali ataca Olaroiu, #Gigi Becali, #Cosmin Olaroiu , #stiri Cosmin Olaroiu