Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Alegeri locale 2020. Costel Alexe, candidat la sefia CJ Iasi: "Cred ca astazi avem o sansa istorica"

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 10:49
1829 citiri
Alegeri locale 2020. Costel Alexe, candidat la sefia CJ Iasi: "Cred ca astazi avem o sansa istorica"
Costel Alexe FOTO: Hepta

Ministrul Mediului, Costel Alexe, lider al PNL Iasi si candidat la presedintia Consiliului Judetean, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca aceasta zi este "o sansa istorica" pentru a dezvolta atat municipiul resedinta, cat si intregul judet.

Costel Alexe a venit la sectia de vot de la Colegiul National "Costache Negruzzi", la care este arondat, alaturi de primarul Mihai Chirica, candidat din partea PNL la un nou mandat.

"Lectia guvernarilor ultimilor ani nu trebuie uitata niciodata. Au fost 4 ani irositi pentru Iasi si regiunea Moldovei, 4 ani care s-au scurs iarasi, 4 ani in care judetul nostru a inregistrat decat degradare, subdezvoltare si, din nefericire, si depopulare. Cred ca astazi avem o sansa istorica. Avem deja un presedinte care se intelege si lucreaza foarte bine cu un guvern, cu lideri hotarati, cu o administratie locala puternica si un Consiliu Judetean puternic, in echipa putem crea si dezvolta si in municipiul Iasi si in judetul Iasi, dar mai ales sa dam o sansa Moldovei. Pentru ca, in ultimii ani, decalajul dintre Moldova si vestul tarii s-a acutizat, suntem obligati sa facem administratie publica in folosul cetatenilor, iar urmatorii 4 ani sa insemne dezvoltare pentru cetatenii nostri, dar mai ales pentru Moldova", a spus Costel Alexe.

El a mai precizat ca, impreuna cu autoritatile locale, va lupta pentru "a face lucrurile si mult mai bine si mult mai repede", urmand sa redea Iasiului si judetului adevarata lor valoare.

"Sunt un om care de fiecare data a vrut sa lase lucruri frumoase in urma sa. Vreau sa cred ca, dupa 4 ani de zile, Iasiul va avea o infrastructura mult mai buna, un mediu de afaceri mult mai dezvoltat. Evident, sprijinit de autoritatile locale. Impreuna cu primarul municipiului Iasi vrem sa dam stralucire acestui judet care nu si-a exploatat la adevarata valoare potentialul imens pe care il are: cultural, turistic, economic si as vrea sa spun si administrativ. Sper ca astazi iesenii sa constientizeze ca este timpul Iasiului si ca impreuna putem realiza lucruri foarte bune. Ii astept alaturi de noi pe oamenii de buna-credinta ai judetului nostru pentru ca doar impreuna putem face lucrurile mult mai bine si mult mai repede", a spus Costel Alexe.

El i-a indemnat pe cetateni sa iasa la vot, mentionand ca, desi este pandemie, autoritatile au luat masurile necesare de siguranta pentru prevenirea infectarilor si raspandirii acestora.

"Chiar daca suntem in vreme de pandemie, ii indemn pe toti romanii sa iasa la vot. Dureaza putin, votul se desfasoara in conditii de siguranta si este important ca toti romanii sa isi manifeste acest drept civic pentru care altii au platit cu viata", a mai spus ministrul Mediului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#costel alexe, #ministrul Mediului, #alegeri locale 2020 , #ministrul Mediului
Comentarii
Poza Nasty
Nasty
rank 5
Doar nebunii si pr.stii voteaza cu "fratii mafioti" Chirica - Alexe!
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
MUE costel alexe DRUJBA !!!