Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PSD a scos din buzunar 2.000 de euro pentru Busuioc

Marti, 30 Septembrie 2008, ora 09:09
1617 citiri
PSD a scos din buzunar 2.000 de euro pentru Busuioc

Pesedistii au avut un soc, inainte de congres, cand Costel Busuioc le-a spus tariful pentru o melodie: 2.000 de euro. N-au clipit si au bagat mana in buzunar, totul pentru binele partidului!

Se pare ca deputatul Miron Mitrea, "creierul" campaniilor electorale ale PSD, a fost cu ideea aducerii lui Costel Busuioc la Congres, pentru a face evenimentul mai usor de digerat.

Surse din interiorul partidului sustin ca, dupa prima discutie cu solistul, lui Mitrea nu prea i-a convenit suma solicitata, informeaza Atac. Insa, dupa ce l-a verificat in fel si chip, mai ales la capitolul notorietate, pesedistul s-a inteles cu vedeta internationala.

Conform acelorasi surse, conducerea partidului i-a dat lui Costel Busuioc 2.000 de euro pentru prezenta si melodia interpretata la ROMEXPO.

Costel Busuioc este asiduu curtat de toate partidele. Pe vremea cand lucra la CFR, in Timisoara, Costel Busuioc s-a inscris in PSD, fapt speculat acum de "colegii" de partid.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#congres PSD PC, #Costel Busuioc, #Miron Mitrea, #tarif, #concert, #bani , #concerte