Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Galca debuteaza cu victorie in campionatul Spaniei - urmeaza Sevilla si Barcelona

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 21:07
6777 citiri
Galca debuteaza cu victorie in campionatul Spaniei - urmeaza Sevilla si Barcelona
Foto: Espanyol

Costel Galca a reusit a doua victorie consecutiva de cand se afla la conducerea echipei spaniole Espanyol Barcelona, scor 1-0 cu Las Palmas, in etapa a 16-a a campionatului Spaniei, dupa cea din Cupa Regelui Spaniei cu Levante.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de atacantul ecuadorian Felipe Caicedo, in minutul 67.

Dupa acest rezultat, echipa lui Costel Galca urca pe locul 11, cu 20 de puncte, in timp ce Las Palmas ramane pe locul 19, cu 13 puncte.

Etapa viitoare, Espanyol va juca la Sevilla, pe 30 decembrie, dupa care urmeaza, in ianuarie, 3 meciuri de foc cu FC Barcelona, in campionat si in Cupa Regelui Spaniei.

Espanyol Barcelona - Las Palmas 1-0

90+4 - Se incheie meciul! Galca castiga al doilea meci consecutiv ca antrenor in Spania.

67 - Caicedo deschide scorul pentru echipa lui Galca, cu un sut din prima din interiorul careului! Atacantul lui Espanyol isi aduce astfel echipa in avantaj, dupa o centrare a lui Javi Lopez, din partea dreapta.

46 - A inceput repriza a doua!

45 - Este 0-0 la pauza, la capatul unei reprize in care cele doua echipe nu au avut mari ocazii de a marca.

1 - A inceput partida!

Costel Galca a semnat, luni, un contract pana in vara cu Espanyol. Formatia lui Costel Galca ocupa locul 12 in Primera Division, in timp ce Las Palmas este pe locul 19.

"Vreau sa castigam oferind un fotbal ofensiv. Sa avem posesie, sa fim rapizi si agresivi, recuperand multe mingi aproape de careul advers", a declarat antrenorul roman, vineri, potrivit Gazetei Sporturilor.

Debut perfect pentru Costel Galca la Espanyol

In primul meci pe banca lui Espanyol, Galca s-a calificat cu noua echipa in optimile de finala ale Cupei Regelui Spaniei, marti, dupa ce a castigat cu 2-1 in fata lui Levante.

Espanyol are o singura victorie in campionatul Spaniei, in ultimele sapte partide, un 2-0 in urma cu o luna pe teren propriu cu Malaga. De partea cealalta, Las Palmas a reusit un 1-1 in deplasare cu Real Sociedad, etapa trecuta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Costel Galca debut Primera Divison, #Galca meci campionatul Spaniei, #meci Espanyol Las Palmas , #Espanyol