Costel Galca, o noua infrangere in campionatul Spaniei - va fi demis?

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 23:21
8231 citiri
Costel Galca, o noua infrangere in campionatul Spaniei - va fi demis?
Foto: Hepta.ro

Echipa antrenata de Costel Galca, Espanyol Barcelona, a pierdut sambata seara meciul pe care l-a disputat in deplasare la Valencia, scor 1-2, rezultat dupa care antrenorul roman ar putea fi demis de la carma echipei.

Meciul a fost unul al "ultimei sanse" pentru antrenorul roman, asa cum anuntase anterior patronul echipei, miliardarul Chen Yansheng.

Meciul a inceput cu o mare ocazie pentru Espanyol, ratata in minutul 5, insa si Valencia a avut sansele sale, prin Denis Cheryshev si Paco Alcacer. Oaspetii au deschis scorul in minutul 53, prin Oscar Duarte, care a marcat cu capul dupa o mare gafa a portarului Diego Alves.

Alvaro Negredo a egalat in minutul 71, dupa o faza incalcita in careul lui Espanyol, iar Denis Cheryshev, adus de la Real Madrid, a marcat golul victoriei din plonjon, cu capul, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Sofiane Feghouli.

Pana la finalul meciului, cele doua echipe au mai avut sanse bune de a marca. Partida s-a incheiat insa cu infrangerea lui Espanyol si ramane de vazut care va fi soarta lui Costel Galca dupa acest meci.

Espanyol ramane pe locul 17, cu 22 de puncte, putand chiar sa ajunga in zona retrogradarii, dupa rezultatele meciurilor de duminica, in timp ce Valencia urca pe locul 11, cu 28 de puncte, aceasta fiind prima victorie in campionat de la sosirea lui Gary Neville pe banca "liliecilor", in urma cu mai mult de doua luni.

Conducerea lui Espanyol a stabilit soarta lui Costel Galca

Costel Galca a inregistrat o serie de zece meciuri consecutive fara victorie pe banca lui Espanyol, dupa ce le-a castigat doar pe primele doua de la sosirea la Barcelona.

Valencia - Espanyol Barcelona 2-1

Desfasurarea intalnirii:

90 - S-a terminat meciul! Costel Galca pierde si acest meci si ar putea fi demis din functia de antrenor al echipei Espanyol.

82 - Meci superb, ocaziile se muta rapid de la o poarta la cealalta.

76 - GOL Valencia! Cheryshev isi aduce echipa in avantaj, cu un gol superb din plonjon, cu capul, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Sofiane Feghouli.

75 - Espanyol are ocaziile mai mari, insa jucatorii lui Galca rateaza niste sanse incredibile.

71 - GOL Negredo! Internationalul spaniol egaleaza pentru Valencia, dupa o faza incalcita in careul lui Espanyol.

53 - Espanyol deschide scorul! Oscar Duarte marcheaza cu capul dupa o uriasa gafa a portarului Diego Alves, caruia ii scoate practic mingea din maini, dupa o centrare de pe partea stanga.

51 - Bara a Valenciei, iar imediat Cheryshev trimite peste poarta goala.

46 - A inceput repriza a doua!

45 - Pauza pe Mestalla! Fiecare echipa a avut ocazii importante de gol, prin Cheryshev si Alcacer, de la gazde, si Caicedo, de la oaspeti.

12 - Ambii atrenori au facut cate o schimbare pana in acest moment, fortati de accidentari.

1 - A inceput partida!

Ce spune Galca despre o demisie de la Espanyol, inaintea meciului cu Valencia

Espanyol pierduse rusinos ultima partida, scor 0-5 pe teren propriu cu Real Sociedad, si cu 0-6 penultima, pe terenul lui Real Madrid, dar miliardarul Chen Yansheng, proprietarul clubului Espanyol, a decis sa-i mai acorde o ultima sansa lui Costel Galca. Astfel, Chen Yansheng anuntase ca atrenorul roman va fi demis daca nu va castiga meciul de la Valencia.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Costel Galca Espanyol Valencia, #Galca meci Valencia, #Galca Espanyol Primera Division , #Espanyol
Comentarii
Poza Avraam
Avraam
rank 2
Nu va fi demis,ci promovat. La stoaia.