Scandaluri intre jucatori la Espanyol - FC Barcelona: Luis Enrique spune ca au fost "colinde"

Joi, 07 Ianuarie 2016, ora 07:31
5332 citiri
Scandaluri intre jucatori la Espanyol - FC Barcelona: Luis Enrique spune ca au fost "colinde"
Foto: RCD Espanyol

Meciul dintre Espanyol si FC Barcelona, pierdut miercuri seara de echipa lui Costel Galca cu 4-1, a fost unul cu scantei, iar jucatorii au continuat disputa si dupa incheierea partidei, in tunelul ce duce spre vestiare.

Mundo Deportivo noteaza ca in foaia de observatie a arbitrilor a fost trecut un incident de la vestiare, provocat de Luis Suarez.

Atacantul uruguayan al Barcelonei i-a asteptat si i-a provocat pe jucatorii lui Espanyol, iar in conflictul aparut au fost implicati jucatori de la ambele echipei, fiind nevoie de interventia personalului de securitate prezent si al staffului tehnic al celor doua echipe.

De altfel, Suarez a fost protagonistul unei faze din minutul 75, cand jucatorul Diop de la Espanyol a fost eliminat pentru ca l-a injurat pe atacantul Barcelonei. Uruguayanul a primit un cartonas galben dupa o disputa cu portarul oaspetilor Pau Lopez, Suarez bucurandu-se anterior in fata acestuia la golul de 2-1 al lui Lionel Messi.

Costel Galca a spus, dupa meci, ca nu a vorbit cu Diop si cu celalalt jucator eliminat, in minutul 72, pentru cumul de cartonase, Hernan Perez. Despre aceste doua eliminari, romanul a declarat ca "trebuie intrebat arbitrul".

"Eu nu am de gand sa-l evalueze pe arbitru, nu voi comenta, nu voi intra in asa ceva. El decide. El este la conducerea jocului. Trebuie intrebat el. El stie de ce a luat aceste decizii. Presupun ca arbitrul a vazut clar", a mai precizat Galca, citat de AS.

In schimb, antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, a ironizat conflictul din tunel. "Tipete? Erau colinde!", a spus spaniolul, dupa meci, citat de Sport.es.

"Arbitrul trebuie sa controleze partida, astfel incat sa fie fotbal, nu fotbal american", a mai spus Luis Enrique.

Echipa lui Galca, spulberata de Barcelona dupa un meci de poveste

Espanyol Barcelona a fost invinsa fara drept de apel de rivala FC Barcelona la capatul unei partide de poveste. Cu un Messi in zi excelenta, Barcelona s-a impus pe teren propriu cu scorul de 4-1 in mansa tur a duelului din optimile de finala ale Cupei Regelui.

Echipa lui Costel Galca a deschis scorul in minutul 9, insa Lionel Messi cu o dubla a adus Barcelona in avantaj inainte de pauza. Echilibrul s-a rupt la jumatatea reprizei secunde, atunci cand doi jucatori de-ai lui Galca, Hernan Perez si Diop, au fost eliminati de arbitru, in doar trei minute. Celelalte doua goluri ale Barcei au fost inscrise de Pique si Neymar.

Meciul retur va avea loc peste o saptamana, pe 13 ianuarie, pe terenul lui Espanyol.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#incidente vestiar Espanyol FC Barcelona, #incidente tunel Espanyol Barcelona, #eliminari Espanyol Barcelona, #arbitraj Espanyol Barcelona, #scandal Espanyol Barcelona , #Espanyol