Vedeta lui Real Madrid care a făcut un copil cu o vecină s-a însurat din nou

Duminica, 02 Iulie 2023, ora 14:48
4593 citiri
Vedeta lui Real Madrid care a făcut un copil cu o vecină s-a însurat din nou
Thibaut Courtois s-a însurat din nou FOTO Real Madrid

Portarul lui Real Madrid, Thibault Courtois, și-a condus iubita la altar, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc la Chateau de la Croix des Gardes, cunoscută și sub numele de Villa Perrier, lângă Cannes, în sudul Franței.

Belgianul și soția sa, Mishel Gerzig, un superb fotomodel din Israel, i-au avut ca invitați pe membrii familiei și, bineînțeles, o parte dintre coechipierii lui Courtois.

Cuplul s-a cunoscut pe Instagram în urmă cu un an și jumătate, prin intermediul unor prieteni comuni. El i-a trimis un mesaj, au început să vorbească, iar în aprilie 2021, ea a venit la Madrid pentru o ședință foto. Câteva săptămâni mai târziu, zvonurile despre noul cuplu au început să circule în presa spaniolă, iar ulterior, ei au confirmat relația, mutându-se împreună.

Ținând cont de trecut lui Courtois, această căsătorie și de fapt, modul în care s-a derulat relația cu actuala soție, este o surpriză. În 2014, acesta a avut o aventură cu Caroline Lijnen, cea care avea o relaţie cu Kevin de Bruyne. De atunci, relaţiile dintre cele două staruri din naţionala Belgiei au devenit extrem de reci şi, la un moment dat, deşi erau colegi, cei doi nu şi-au mai vorbit.

Ulterior, pe când juca la Chelsea, în 2017, chiar dacă goalkeeper-ul naționalei Belgiei a fost cu Marta Dominguez, alături de care are doi copii, acest lucru nu l-a oprit să se întâlnească pe ascuns cu una dintre vecinele sale, care era căsătorită.

Mai mult, prietena lui Courtois era însărcinată chiar în perioda în care belgianul se întâlnea cu Elsa Izac, cea pe care jucătorul a cunoscut-o în momentul în care, știind că este vecina lui, a rugat-o să semneze pentru pachetele pe care curierii i le aduceau lui, când el nu era acasă.

Femeia era și ea căsătorită, însă a divorțat după aventura pe care a avut-o cu Thibaut Courtois. Enzo este băiețelul pe care sportivul îl are cu fosta lui vecină, iar acesta s-a născut în septembrie 2017, belgianul recunoscând că este al său, desi inițial s-a ferit să facă acest lucru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Portarul Thibaut Courtois a reluat antrenamentele individuale cu Real Madrid mai devreme decât era prevăzut, la mai puţin de o lună după operaţia de menisc de pe 20 martie, informează...
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
#courtois, #insurat, #fotomodel, #gerzig, #Real Madrid, #nunta , #stiri fotbal