Român condamnat la închisoare pentru că și-a infectat intenționat iubita cu COVID-19. Femeia a ajuns în stare gravă la terapie intensivă

Duminica, 12 Martie 2023, ora 12:05
3700 citiri
Român condamnat la închisoare pentru că și-a infectat intenționat iubita cu COVID-19. Femeia a ajuns în stare gravă la terapie intensivă
Închisoare pentru un român care și-a infectat intenționat iubita cu COVID FOTO Arhivă

Un bărbat român, în vârstă de 49 de ani și rezident la Foligno, provincia Perugia din Umbria, a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru hărțuire și pentru că a infectat-o cu COVID pe iubita sa, o pictoriță în vârstă de 53 de ani.

Cei doi au trăit o poveste de iubire care a durat circa trei ani, perioadă în care s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Femeia a declarat într-o plângere depusă la Poliție că, după ce au început relația, bărbatul s-a dovedit a fi „cam gelos, foarte asupritor și dorea mereu să controleze tot ceea ce făceam și unde mergeam.”

La un moment dat, cei doi iubiți s-au despărțit, dar el a reușit să o convingă să-i mai dea o șansă. Românul a decis să facă un gest absurd care ar fi putut duce la moartea femeii.

„În 2021, la începutul lunii noiembrie, s-a prezentat la casa mea cu scuza că trebuia să-mi spună ceva urgent.

După ce a intrat în casă, m-a sărutat și apoi mi-a spus: «Sunt pozitiv la COVID, te infectez ca să putem sta în carantină împreună».

Din cauza inconștienței și nepăsării lui am fost internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Silvestrini”, a declarat femeia de 53 de ani în tribunal.

Apoi, abia ieșită din spital, l-a găsit așteptând-o la ea acasă „cu o atitudine agresivă”, atât de agresivă încât femeia a fost nevoită să cheme poliția.

Ulterior, ea a fost nevoită să apeleze la forțele de ordine de mai multe ori pentru a scăpa de hărțuirea din partea bărbatului.

Într-unul dintre aceste episoade, românul de 49 de ani a reușit să pătrundă în casa fostei sale iubite și să-i fure 2.500 de euro.

Scopul furtului nu erau banii însă, ci acela de a șantaja-o pe pictoriță pentru a se vedea din nou cu el.

Când ea i-a spus că va depune altă plângere împotriva lui, bărbatul i-a răspuns că „nu are sens să se ducă la poliție, deoarece nu poliția îi va da banii înapoi, ci doar el poate să-i returneze”.

În cadrul unei alte scene de gelozie, bărbatul român i-ar fi luat telefonul femeii chiar înainte ca aceasta să plece în Dubai și i-a spus că i-l va da înapoi doar dacă se va împăca cu el la întoarcere în Perugia, potrivit rotalianul.ro care citează presa italiană.

La toate acestea însă se adaugă și amenințările că va trimite poze intime cu ea la toate cele 200 de contacte furate de pe telefonul femeii.

Pentru toate aceste fapte bărbatul român a fost trimis în judecată de Parchetul din Perugia și, în cursul zilei de miercuri, fiind condamnat la 10 luni de închisoare.

Brazilianul Vinicius, după ce trei fani au fost condamnați la închisoare: ”Rasiștii să se ascundă”
Brazilianul Vinicius, după ce trei fani au fost condamnați la închisoare: ”Rasiștii să se ascundă”
Vinicius Junior, atacantul brazilian al Real Madrid, a salutat luni „condamnarea istorică” a trei suporteri din Valencia, la opt luni de închisoare, pentru insulte rasiste la adresa sa, o...
Schimbare la 180 de grade. Cum s-a modificat discursul lui Klaus Iohannis despre PSD. Politolog: „Nu a spus niciodată ceva din capul lui”
Schimbare la 180 de grade. Cum s-a modificat discursul lui Klaus Iohannis despre PSD. Politolog: „Nu a spus niciodată ceva din capul lui”
Klaus Iohannis a câștigat în 2014 primul mandat de președinte pe fondul unui val de antipatie orientat împotriva PSD-ului. Deși Victor Ponta obținuse un succes important în primul tur,...
#Covid 19, #infectat cu covid 19, #condamnare, #roman Italia , #romani Italia
  1. Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
  2. Opt soldați israelieni, morți într-o explozie la Rafah, sudul Fâșiei Gaza
  3. Două persoane cu fracturi la picioare pe trasee din Argeș și Sibiu. Salvamontiștii intervin cu elicopterul SMURD
  4. S-au stabilit regulile dezbaterii televizate dintre Biden și Trump. Ce nu vor avea voie să facă cei doi prezidențiabili
  5. Republica Moldova, vizitată de președintele unei importante țări europene. Măsuri de maximă securitate la Chișinău
  6. Imagini ale unui important segment din Autostrada Transilvaniei. Viaductele sunt înălțate iar termenul de finalizare este in 2026 VIDEO
  7. Bărbat afgan, împușcat mortal de poliția germană după ce și-a ucis un conațional și a rănit alte trei persoane care se uitau la Euro 2024
  8. Femeie bătută de fiul de 29 de ani. La venirea polițiștilor, tânărul a amenințat că se sinucide apoi a revenit cu un cuțit. Cum s-a încheiat totul
  9. Mâncărurile preferate ale soților Zelenski. Prima doamnă a Ucrainei colaborează cu un câștigător la MasterChef
  10. Rusia și Belarusul nu vor participa la Adunarea Parlamentară a OSCE de la București. Interdicția impusă de diplomații români