Cozmin Gusa: Emil Boc nu exista - PDL a ajuns partidul femeilor

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 15:31
3266 citiri
Cozmin Gusa: Emil Boc nu exista - PDL a ajuns partidul femeilor
Foto: Arhiva

Cozmin Gusa admira munca presedintelui Traian Basescu, exprienta pe care a acumulat-o Elena Udrea de cand este ministru, insa crede ca "Emil Boc nu exista", regasindu-se de fapt in postura lui Mircea Geoana in acest moment in PSD.

Fostul strateg al lui Mircea Geoana mai apreciaza ca PDL e un partid de femei, daca Emil Boc este dat jos.

"PDL a ajuns partidul femeilor, dar asta nu poate sa tina prea bine la electoratul roman. Elena Udrea a avut indarjirea sa invete atat de multe in ultima vreme si sa incerce si sa faca lucruri by the book. Nu vreau sa spun ca se face tot ce trebuie. Nu e nicio strategie", a declarat Gusa intr-un interviu acordat Vox Publica.

Fostul parlamentar il critica dur pe premierul Emil Boc, despre care crede ca "prefera sa moara impreuna cu PDL, intr-un fel blamabil".

"Emil Boc nu exista. El, de teama ca ar pierde sprijinul partidului la functia de premier, nu poate sa faca nimic. Emil Boc prefera sa moara impreuna cu partidul, intr-un fel blamabil. Este in postura lui Geoana, dar intr-o conditie mult mai agravanta pentru tara. In mod evident Romania, intrand in furtuna din 2012 cu un premier pe care nu il cunoaste nimeni...", a mai declarat acesta.

Cat despre Traian Basescu, Cozmin Gusa crede ca face ce trebuie.

"Eu cred ca face ce trebuie. Basescu a gresit printre altele la primul mandat pentru faptul ca nu a negociat statutul special pe care il avem: de dublu granicer. NATO si UE. Asta ar putea fi aducator de profit. Si azi mai avem un avantaj: scutul anti-racheta. I-am dat la o parte pe rusi. O alta greseala a lui Basescu. Astazi el vorbind mai apasat, el le da de stire ca suntem o tara cu care trebuie sa negociezi cu mai mult respect. Basescu incearca sa foloseasca armele pe care le are. Si joaca bine de data asta.

El in general a facut mandatul al doilea corect. El administreaza un dezastru care se bazeaza pe mandatul unu al sau, dar si pe dezastrul guvernarii Tariceanu. Cred ca Basescu e singurul din echipa asta care e in dispozitiv de campanie, pentru ca restul dorm pe ei", a mai declarat Cozmin Gusa.

Comunicarea electorală este crucială în campania din 2024. Publică mesajul tău pe Ziare.com pentru a ajunge la milioane de români care accesează site-ul lunar. Ofertele pot fi solicitate la publicitate@ziare.com

Eveniment Quarterly Report

România se alătură demersurilor de a condamna implicarea Rusiei în procese politice și electorale din alte țări
România se alătură demersurilor de a condamna implicarea Rusiei în procese politice și electorale din alte țări
Ministerul Afacerilor Externe se alătură Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în demersul de a expune public şi a condamna încercările repetate ale Federaţiei Ruse de...
PNL a aderat la Uniunea Democrată Internațională. ”Trebuie să fim unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice”
PNL a aderat la Uniunea Democrată Internațională. ”Trebuie să fim unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice”
Partidul Naţional Liberal a aderat la Uniunea Democrată Internaţională, decizia fiind luată, în unanimitate, la Reuniunea executivă a organizaţiei care a avut loc la Washington, a anunţat,...
#Cozmin Gusa Emil Boc, #PDL partidul femeilor , #Emil Boc