Gusa: Nu-l jignesc pe Iliescu, e batran

Marti, 17 Martie 2009, ora 21:11
1382 citiri
Gusa: Nu-l jignesc pe Iliescu, e batran

Dupa ce a fost caracterizat de Ion Iliescu drept un "strainas" si "un mercenar", Cozmin Gusa spune ca nu ii va raspunde fostului presedinte al Romaniei cu aceeasi moneda, pentru ca este batran.

"Se stapaneste greu. Este obisnuit cu persoane santajabile. Eu nu-l jignesc, ca e batran. Mama mi-a spus sa nu jignesc oamenii batrani, ca nu e frumos", a declarat Gusa, marti, la Realitatea Tv.

Pe de alta parte, Cozmin Gusa a reactionat, totusi, la jignirile lui Iliescu, luni, cand a spus ca fostul presedinte se afla la "varsta la care intelepciunea nu mai este atributul principal".

"Domnul Cozmin Gusa este factor perturbatoriu si nu avem nevoie de el ca sa ne reorganizeze filialele locale. Ce are el comun cu acest partid? Nu suntem un partid de handicapati ca sa apelam la un strainas si un mercenar", a declarat, luni, Ion Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD a devenit vizibil enervat cand jurnalistii l-au intrebat, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent al PSD, daca Cozmin Gusa se va ocupa de reorganizarea filialelor locale din Transilvania. Mai mult chiar, fostul presedinte s-a facut la un moment dat ca nu stie despre cine este vorba intreband: "Cine?".

Despre acordul cu FMI, Gusa spune ca oricat de mica ar fi suma pe care Romania ar solicita-o, tot mare i s-ar parea pentru nu este adeptul unui imprumut extern.

Despre Traian Basescu, Gusa, odata apropiat al actualului presedinte, spune ca nu ii place sa negocieze, "tocmai de asta il are alaturi pe Emil Boc".

"Se bazeaza pe acets statut (de presedinte n.red.), pe care il crede intangibil, si poate sa guverneze. Guvernarea este un act politic", a adaugat Gusa.

Citeste si:
Elena Udrea cere să nu fie audiată de judecători români. Ultima încercare de a scăpa de condamnare
Elena Udrea cere să nu fie audiată de judecători români. Ultima încercare de a scăpa de condamnare
Elena Udrea a transmis luni, prin intermediul avocaţilor săi, că nu vrea să fie audiată de judecătorii români, prin videoconferinţă din Bulgaria, în cadrul procesului în care încearcă...
Distribuția pastilelor de iod către populație, anulată: ”Cât sens a avut toată operaţiunea şi cine suportă costurile?”
Distribuția pastilelor de iod către populație, anulată: ”Cât sens a avut toată operaţiunea şi cine suportă costurile?”
Vlad Voiculescu l-a întrebat pe Alexandru Rafila, în contextul în care se apropie 6 luni de când a preluat mandatul Ministerului Sănătăţii, în legătură cu decizia instituţiei de a nu...