Cozmin Gusa: Liviu Dragnea va fi arestat pana in primavara

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 17:19
7869 citiri
Cozmin Gusa: Liviu Dragnea va fi arestat pana in primavara
Foto: Arhiva

Analistul politic Cozmin Gusa a declarat miercuri ca, din "ce a vazut", in dosarul legat de alocarea de catre CJ Teleorman unor contracte de infrastructura catre Teldrum, este "imperios necesar" ca Liviu Dragnea sa fie arestat "pana la primavara".

Gusa era invitat la o emisiune a B1Tv moderata de Robert Turcescu, unde mai era prezent si senatorul PSD Dan Sova. Sova a comentat cercetarea de catre DNA Cluj a vicepresedintelui CJ si a primarului Sorin Apostu.

"Eu cred ca ce e cu dl Bica, ce e cu dl Apostu, din nefericire, este numai de natura penala. Noi sustinem ca, mai ales in Ardeal si cu precadere pe zona Clujului, este vorba de o mafie infractionala. Este normal ca ea sa se faca din PDL, pentru ca PDL e partidul care are acces la resurse", a spus Sova.

"Membrii PSD nu au resurse la dispozitie"

"Membrii PSD nu pot semna pe nimic. In afara de cativa presedinti de Consiliu Judetean, n-are niciunul putere sa semneze. Deci nu au resurse la dispozitie, resursele sunt la PDL", a spus Sova, moment in care moderatorul a amintit de ancheta CE privind folosirea unor fonduri europene pentru drumuri de catre CJ Teleorman prin contracte acordate de catre Liviu Dragnea.

"E bine ca ati ridicat problema dlui Dragnea, mai ales ca e bine sa stiti ca dl Dragnea are un administrator public la Teleorman. Si domnia sa nu prea are legatura nici cu ce si-a dorit dna Udrea, nici cu ce si-au dorit altii, in sensul ca nici nu da contracte, nici nu...", a spus Sova.

In acel moment a intervenit Cozmin Gusa, ironic: "E un om cinstit. Neidoielnic, Dragnea e un om cinstit!". Apoi Gusa a spus ca Dragnea va fi arestat pana in aceasta primavara. "Eu il rog pe Dorin Brutaru, care este producatorul tau, sa pastreze aceasta inregistrare cu Dan Sova pentru momentul in care Liviu Dragnea va fi arestat, pana in aceasta primavara. Sa vedem atunci cum se va explica", i-a spus Gusa lui Robert Turcescu.

Jurnalistul l-a intrebat apoi pe Gusa: "arestat?". "Asa cred eu. Faptele lui Liviu Dragnea reclama sa fie arestat. Dupa parerea mea!", a replicat Gusa.

Dan Sova a intervenit si el intrebandu-l pe Gusa pe ce isi bazeaza afirmatia. "Pe fapte, pe ce am vazut in dosarul ala (...) Dupa parerea mea de neavocat si de nejurist, de analist modest, dupa faptele pe care le-am vazut si dupa profitul acelei firme Teldrum, nejustificat si in corelatie cu toti baronii astia infractori din Romania, cred imperios necesar ca ar trebui sa fie arestat dl Dragnea", i-a raspuns Gusa.

Sova a intrebat apoi: "Care este legatura intre dl Dragnea si Teldrum? E actionar la Teldrum?", Gusa raspunzand afirmativ. "Suta la suta. Dl Dragnea, prin interpusii sai, detine Teldrum. Il rog sa ma dea in judecata, daca are dovezi, sa spuna ca nu este asa", a conchis Gusa.

Citește și:
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o...
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că România merită să fie în Schengen, iar misiunea PNL este să continue demersurile în atingerea acestui obiectiv. „Mai întâi despre problema cea...