De ce e suparat PSD pe Gusa

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 06:56

   

De ce e suparat PSD pe Gusa
Ne zic niste apt-combatanti ai social-democratiei de pe Dambovita ca supararea unei bune parti a partidului pe Cozmin Gusa, adus sa coordoneze mesajul pentru Transilvania si sa-i spuna lui Mircea Geoana cand sa mai taie din coada vulpii, n-are legatura cu vechile sicane dintre tanarul strateg si Ion Iliescu.

Ci cu faptul ca, avand acces la vizibilitate maxima datorita prieteniei cu Sorin Ovidiu Vantu - unul dintre motivele care l-au manat pe Geoana in lupta - , Cozmin Gusa poate manipula senzatiile publicului despre aripioarele cu apucaturi de biznis nu tocmai ortodox.

Iar tabara lui Marian Vanghelie, de pilda, care si-a ingrosat in ultima vreme rolul de sponsor de candidat prezidential, ar fi extrem de iritata ca ardeleanul cunoaste tot felul de chestii despre bani publici varsati in tescherele rosii, si le-ar putea azvarli in ochii electoratului, spre vesnica discretidare si dreapta scarbire.

Spaima cea mai mare e insa ca Gusa nu va recurge la santaj la televizor, ci in sanul partidului, or asta e greu de inghitit. Cum sa se lase tovarasii primeniti?
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2352 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
sile
rank 1
propaganda de Dambovita
Ce gluma proasta! PSD ar trebui sa se "primeneasca" cu unul ca Gusa. Cretina idee.
UE
rank 1
Trompeta Rusiei
Gusa si recent decedatul PIN au fost portavocea Rusiei in Romania. Va mai amintiti de "fratia ortodoxa" cu maica Rusie pomenita de Gusa atunci cand s-a intors de la Moscova. La suspendarea lui Basescu, Kondiacov, consilierul lui Putin s-a intalnt in Romania cu 3 personaje interesante: Iliescu, Tariceanu ( cu care e in aceeasi loja masonica) si... GUSA. Oare de ce? Asa zisa consiliere a sa e de fapt incercarea Rusiei de a controla unul din partidele mari din Romania dupa principiul calului troian. Dupa aderarea lui Gusa la PSD au inceput scandalurile in coalitia de guveranamt. Si, coincidenta, recent si Lavinia Sandru (fosta PIN) incerca sa candideze pentru Parlamentul European tot din partea PSD. Alta coincidenta ?
lottto2009
rank 5
hai ma ...
cine mai este si gusa asta? toti se gandesc numai la ciolan nu i-mi amintesc sa fi participat efectiv la vreo actiune de promovare a tarii peste hotare....numai vrajeala ca unul fura ca altul minte insa pe el nu se vede
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor