Gusa: Daca Geoana nu aduna un nucleu de pesedisti, sa negocieze cu UNPR

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 20:53

   

Gusa: Daca Geoana nu aduna un nucleu de pesedisti, sa negocieze cu UNPR
Daca Mircea Geoana nu reuseste sa coaguleze in jurul lui "un nucleu de pesedisti aducatori de voturi", atunci ar trebui sa negocieze de unul singur intrarea in Uniunea Social-Progresista, patronata de UNPR.

"Mircea, daca nu va reusi sa coaguleze repede un nucleu de pesedisti aducatori de voturi, nu ma refer la orice fel de pesedisti, pesedisti aducatori de voturi, gen Vanghelie, in spatele sau, va trebui, la un moment dat, sa-si negocieze intrarea cvasisingulara intr-o formatiune politica sau intr-un bloc.

Singura sansa pe care o vad in acest moment este Uniunea Social-Progresista, care se va lansa in luna decembrie si al carei program a fost scris de catre prietenul lui, Cristi Diaconescu", a declarat, marti, Cozmin Gusa.

Fostul consilier al lui Geoana sustine ca nu ar trebui sa existe incompatibilitati intre fostul pesedist si UNPR: "Nu ar avea motive sa existe incompatibilitati. Cred ca a ratat o sansa, i-ar fi stat mult mai bine sa fie un presedinte al Senatului sustinut de catre UNPR, in acest moment, decat un senator independent fara potential de a atrage oameni politici".

"Cred ca Mircea nu a gandit pragmatic acest moment, dar poate este si explicabil pentru el, e prea dureros ce s-a intamplat si atunci a lasat pragmatismul pe un fel de inversunare. Mi s-a intamplat si mie, am fost si eu la filmul asta... Il inteleg", a mai spus Gusa despre Geoana.
Sursa: rNews

Articol citit de 1957 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
WOW !
Gusa pe post de mistocar politic !
reluion
rank 1
gusa il ataca grav pe pacuraru in 2006!
Șantaj din ... gușă !
Potrivit lui Gusa, Posta Romana a incheiat cu Allianz-Tiriac, la inceputul aului 2006, un contract de asigurare de viata pentru cei 35.000 de angajati.

Din valoarea totala de 187 de miliarde de lei vechi, a fost acordat un comision de 117 miliarde de lei vechi firmei Continental Asig, din Galati(controlata de Postcom), ca agent al Allianz Tiriac.

Banii de la Postcom au ajuns prin "fel de fel de plasamente si contracte" la firmele unor rude si prieteni ai omului de afaceri Maricel Pacuraru. Postcom a cumparat actiuni la SC Nova Constructii civile si industriale, SC Pronova SRL, SC Postfarm SRL, SC Post Vama SRL, SC Post Service SA si a cumparat cartele pelegrin de peste 2 milioane de euro de la Perfect Tour SRL, detinuta de Corina Pacuraru.

Toate aceste plasamente au fost făcute la firme care apartin apropiatilor lui Maricel Pacuraru, aprecia Gușă.

"Banii Postei, plasamente de milioane de euro, au ajuns in posesia grupului de interese Maricel Păcuraru", declara Gușă in ... 2006.
Alan Ritzi
rank 4
Din folclorul popoarelor
Umfla gusa (cu petrom ...), scapa vantu', trece geoana...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor