Gusa: PD-L singur la guvernare ar fi cel mai mare dezastru

Miercuri, 29 Iulie 2009, ora 13:01
2211 citiri
Gusa: PD-L singur la guvernare ar fi cel mai mare dezastru
Foto: Gandul

Consilierul lui Mircea Geoana, Cozmin Gusa, considera ca social-democratii trebuie sa ramana la guvernare pentru ca, daca PD-L ar ramane singur, acest lucru ar fi un dezastru pentru Romania.

"PD-L, din pacate pentru ei, au pierdut razboiul inteligent al acestui an guvernamental asumandu-si prin decizii proaste toate masurile nepopulare, unu la mana, si avand doua defectiuni importante, respectiv Ridzi si Elena Udrea, persoane puse in functie de presedintele Basescu, apropiate presedintelui Basescu.

Una dintre ele a fost dovedita cu probleme administrative grave, cealalta, sigur, s-a constituit o Comisie, urmeaza sa se discute si atunci. Din aceste dezavantaje strategice, PD-L-ul, suparat probabil ca un partener l-a lasat in off side, reactioneaza in acest fel", a declarat Gusa, la Realitatea FM.

Fostul lider PIN spune ca l-a sfatuit pe Geoana sa nu scoata PSD-ul de la guvernare pentru ca ar fi dezastruos pentru Romania ca PD-L-ul sa guverneze singur.

"Va marturisesc ca in toate discutiile pe care le-am avut cu Mircea Geaona, in primul rand, pe care il sustin pentru presedintie, l-am sfatuit sa ramana la guvernare pentru ca cel mai mare dezastru astazi din punctul meu de vedere ar fi lasarea PD-L-ului singur la guvernare.

Este un partid cu o puternica frictiune interna care nu are posibilitatea sa se concentreze pe masurile care trebuie luate. Acest echilibru chiar daca este neproductiv din punct economic sau administrativ, ramane o centura de siguranta pentru Romania", mai spune Gusa.

Cat despre liderii PD-L care spun tot mai des in ultimul timp si spun ca PSD va iesi de la guvernare daca nu se pune pe treaba, consilierul lui Geoana spune ca fie vor sa distraga atentia de la ei, fie pur si simplu fac campanie.

"Sunt declaratii politice, doamna Udrea este firesc sa le faca pentru ca este intr-o pozitie administrativa complicata, trebuie sa dea socoteala pentru multe inadvertente, domnul Flutur este un conducator de campanie care da mesaje politice, iar domnul Blaga, aflat intr-o situatie extrem de precara in relatia dansului cu domnul Basescu, trebuie sa demonstreze de fiecare data ca este fidel liniei pe care presedintele Basescu o impune, altfel domnul Blaga va avea probleme importante, inclusiv in partid", spune Gusa.

Fostul lider PIN crede ca daca totusi Traian Basescu se incapataneaza si da afara PSD-ul de la guvernare, atunci asta ar fi "cantecul de lebada al pozitiei PDL-ului la guvernare pentru urmatorii 10 ani".

"Daca domnul Basescu, in inconstienta domniei sale, o sa doreasca sa guverneze fara PSD probabil ca acesta va fi chiar cantecul de lebada al pozitiei PD-L-ului la guvernare pentru urmatorii 10 ani", a mai spus Gusa.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cozmin Gusa, #Mircea Geoana, #rupere coalitie PSD PDL, #dezastru Romania , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Poza zzz
zzz
rank 1
notiunea politica de "Gargara" va spune ceva???? daca nu...