Cozmin Gusa dezminte ca ar prelua stirile Realitatea Tv

Marti, 12 August 2008, ora 16:46
2750 citiri
Cozmin Gusa dezminte ca ar prelua stirile Realitatea Tv

Presedintele PIN, Cozmin Gusa, nu va lasa politica pentru a se intoarce la prima dragoste, afacerile in media, asa cum anunta marti presa centrala, pe surse.

Contactat de Ziare.com, Gusa a dezmintit ca ar deveni general manager la Realitatea, calificand zvonul de pe piata media ca fiind "o stire rautacioasa".

Surse din trustul media Realitatea Catavencu, apartinand lui Sorin Ovidiu Vantu, spun, citate marti de Amos News, ca liderul PIN a ajuns la un acord cu patronul Realitatii. Cozmin Gusa ar urma sa preia managementul diviziei de presa, unde investitiile masive facute intarzie sa-si arate profitul.

Sorin Ovidiu Vantu a fost unul dintre sustinatorii lui Gusa in campania electorala, comenteaza Amos News, iar Gusa nu se dezminte de afinitatea cu patronul Realitatii.

"Sunt prieten cu Sorin Ovidiu Vantu si este adevarat ca am fost recent la aniversarea lui Sorin Enache din Realitatea, dar de aici si pana la a spune ca voi fi general manager in acest trust este cale lunga. Este o stire rautacioasa, dat fiind faptul ca a plecat din trustul lui Voiculescu (Intact - n.r.)", a declarat marti Cozmin Gusa pentru Ziare.com.

Cozmin Gusa a ajuns in politica la solicitarea lui Adrian Nastase, intrand in PSD din functia de director general al Grupului Intact, patronat la acea data de Dan Voiculescu.

Gusa a candidat din partea PIN, in iunie, la alegerile pentru Primaria Capitalei, iesind insa din cursa inca din primul tur.

#Cozmin Gusa, #PIN, #Realitatea TV , #PIN