Gusa: Basescu a scos din caciula doi iepurasi

Marti, 13 Mai 2008, ora 21:03
4173 citiri
Gusa: Basescu a scos din caciula doi iepurasi

Dupa ce seful statului a acuzat, duminica, blaturile din campania electorala, candidatul PIN la Primaria Capitalei Cozmin Gusa a explicat, marti, in cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea Tv, ca seful statului "a scos din caciula doi iepurasi".

"Nu m-am simtit acuzat de Basescu. Spun asta pentru ca il cunosc. A scos din caciula doi iepurasi. Cred ca este intr-o situatie in care incearca sa-si ajute partidul de suflet", a spus Gusa, pe un ton diplomat.

In ceea ce priveste declaratiile fostului sef de stat, Ion Iliescu, care a rostit in aceeasi conferinta de presa o singura data numele lui Cristian Diaconescu, candidatul PSD la Primaria Capitalei, si de trei ori numele lui Sorin Oprescu, candidat independent la aceeasi functie, Cozmin Gusa a explicat ca situatia social-democratilor se explica prin "amanarea de atata timp a reformei din PSD, care s-a spart in preajma alegerilor locale".

"Mi se pare evident ca amanarea de atata timp a reformei din PSD s-a spart in preajma alegerilor locale, cand aripa comunistoida s-a aliat in jurul lui Oprescu, iar aripa noua a partidului in jurul lui Diaconescu", a spus Cozmin Gusa.

Mai mult, potrivit lui Gusa, "Iliescu merge pe un principiu: schema-i veche, prostu-i nou. Poate reusim cu Oprescu cum am facut cu Vanghelie. Nu cred ca este de succes. Atitudinea lui Ion Iliescu mi se pare una de condamnat de la un om la final de cariera de la care te-ai astepta sa fie intelept".

Referitor la primele trei prioritati ale sale pentru Bucuresti, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu, invitat in cadrul aceleiasi emisiuni, considera ca traficul este problema numarul unu a bucurestenilor, insa lucrurile nu stau tocmai roz nici in zona legii, care nu este aplicata. Mai mult, Diaconescu considera ca pentru un turism european competitiv este necesara reabilitarea centrului istoric.

La randul sau, presedintele PIN considera ca marile probleme ale Capitalei sunt traficul, coruptia administrativa si costurile foarte mari in anumite cartiere. "Prioritatea mea zero este sa blochez furtul de bani prin proiecte", a asigurat Gusa.

Totodata, Gusa a acuzat modul in care sunt administrati banii in Capitala, explicand ca doua milioane de euro se duc pe asfaltare, pe deszapezire si salubrizare, insa Bucurestiul nu are mai putine gropi, nu are mai putine gunoaie, iar la prima zapada este un oras parasit de autoritati.

Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a declarat, pentru AGERPRES, că participarea celor 10 sportivi români la Campionatele Europene de la Zagreb este importantă pentru că...
#Traian Basescu, #primarie, #Capitala, #Cozmin Gusa, #iepurasi , #Traian Basescu