Înapoi la listarea arhivei

23 Mai 2010 - De 75 de ani, alunga boala jucand Calusul

Nicolae Veleanu, in varsta de 89 de ani, este unul dintre cei mai priceputi calusari ai Olteniei. In fiecare an, de Rusalii, batranul din Giurgita merge cu ceata lui sa-i colinde pe oameni.

23 Mai 2010 - Craiova: In ritm de fanfara, pe aleile parcului, de Duminica Rusaliilor

Ropote de aplauze astazi, in Parcul Nicolae Romanescu, pentru instrumentistii Garnizoanei Craiova, care au adus acordurile muzicii militare in mijlocul naturii, in zi de mare sarbatoare.

23 Mai 2010 - Oltenii au primit colindul calusarilor

Oamenii au impanzit Piata Mihai Viteazul din Cetatea Banilor, curiosi sa vada dansatorii si sa le auda strigatura

23 Mai 2010 - Reghecampf: "Nu cred ca Piturca si-ar fi permis sa-mi dea sfaturi la antrenamente"

Managerul Universitatii Craiova, Laurentiu Reghecampf, a spus ca Victor Piturca doar a urmarit antrenamentul de vineri al echipei dar, ca nu a oferit nicio indicatiein privinta partidei de ieri cu

23 Mai 2010 - Gigi Becali: "Il vreau pe Gaman, dar nu mi-l da Mititelu"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca vrea sa-l transfere in Ghencea pe Valerica Gaman, fundasul Universitatii Craiova si al nationalei de tineret.

23 Mai 2010 - Reghecampf: "Nu cred ca Piturca si-ar fi permis sa-mi dea sfaturi la antrenamente"

Managerul Universitatii Craiova, Laurentiu Reghecampf, a spus ca Victor Piturca doar a urmarit antrenamentul de vineri al echipei dar ca nu a oferit nicio indicatiein privinta partidei de ieri cu

23 Mai 2010 - Curtea de Conturi, in control la primaria falimentara

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu a trimis inspectorii Curtii de Conturi la primaria falimentara. Autoritatile din comuna doljeana Verbita nu au reusit sa recupereze restantelor salariale, angajatii

23 Mai 2010 - Lung junior, la un pas sa-l loveasca pe antrenorul George Bita, dupa meciul cu Otelul

Victoria cu Otelul Galati, scor 3-0, a starnit o mare bucurie in randul jucatorilor de la Universitatea Craiova, care au scapat astfel de retrogradare.

23 Mai 2010 - Dorel Stoica: "Iliev este mai bun ca mine. Craiova are echipa de primele sase"

La partida de la Severin dintre Universitatea si Otelul (3-0) a asistat si fostul capitan al echipei oltene, Dorel Stoica, revenit din Arabia Saudita.

23 Mai 2010 - Prepelita: "Daca am fi retrogradat imi cautam alta meserie"

Capitanul Universitatii Craiova, Andrei Prepelita, a afirmat ca presiunea a fost foarte mare la meciul cu Otelul (scor 3-0) si ca o eventuala retrogradare l-ar fi facut sa se lase de fotbal.

23 Mai 2010 - Stiinta s-a salvat. Mititelu il asteapta pe Piturca si spune ca mai aduce cinci-sase jucatori

Finalul partidei Universitatea Craiova - Otelul Galati 3-0, care a consfintit salvarea de la retrogradare a echipei oltene, l-a gasit pe Adrian Mititelu cu lacrimi in ochi.

23 Mai 2010 - Stiinta, luata cu Salvarea

Universitatea Craiova s-a salvat in ultima etapa de la retrogradare dupa ce a invins Otelul Galati cu 3-0. Pandurii Targu-Jiu si Poli Iasi s-au despartit, ieri, de Liga I. Ceahlaul si Alba Iulia merg

23 Mai 2010 - De ce fug medicii de Romania: "Imi e rusine ca trebuie sa inchid ochii, cand bolnavul imi baga spaga in buzunar "

In Oltenia se inregistreaza in aceasta perioada o criza fara precedent in sistemul de sanatate. Cadrele medicale, doctori si asistenti, pleaca in masa in strainatate. Cei mai multi spun ca, in