Înapoi la listarea arhivei

13 Ianuarie 2012 - Ion Prioteasa despre bugetul pe 2012: "Anul acesta o sa fie unul foarte greu"

"Multi primari au spus ca o sa-si asigure in primul rand functionalitatea primariei, salariile, utilitatile si naveta cadrelor didactice.

13 Ianuarie 2012 - "Rascruci" cu talc poetic

*Poezia a fost si ne este mereu aproape de suflet.

13 Ianuarie 2012 - Violonisti din Craiova in Concursul "Drumul spre celebritate"

Prima etapa a Concursului "Drumul spre celebritate", organizat de Radio Romania Cultural, Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" si ExcesMusic, se va desfasura sambata, 21 ianuarie, incepand cu

13 Ianuarie 2012 - Craiova sarbatoreste Ziua Culturii Nationale cu spectacole, recitaluri si expozitii

Ziua poetului national al romanilor, Mihai Eminescu, devenita prin lege si Ziua Culturii Nationale, va fi marcata si la Craiova printr-o serie de evenimente.

13 Ianuarie 2012 - Burse pentru elevii cu venituri modeste, dar cu performante scolare

20 de elevi cu rezultate bune la invatatura, dar cu o situatie materiala modesta vor primi burse in valoare de 300 de lei pe luna pentru a-si continua studiile.

13 Ianuarie 2012 - Au "pescuit" dosare penale, la Carna

Cinci doljeni din localitatea Bistret, care au ales sa pescuiasca pe un canal de deversare, aflat pe raza comunei Carna, au plecat acasa fiecare cu cate un dosar penal, pentru braconaj piscicol.

13 Ianuarie 2012 - 35 de permise de conducere, retinute la o singura actiune

Agentii de politie rutiera craioveni au actionat miercuri dupa-amiata (11 ianuarie 2012) pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de catre conducatorii auto