Înapoi la listarea arhivei

26 Octombrie 2012 - Radu Preda: Factura de 470 de milioane lei pentru panselute

Radu Preda, directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, a declarat, pentru oltenasul.ro, ca are de achitat o factura de 470.000 lei, pentru

26 Octombrie 2012 - Ponta vine luni la Ford Craiova

Premierul Victor Ponta se va afla luni, la Craiova, pentru o vizita la fabrica de automobile Ford.

26 Octombrie 2012 - 21 de angajati ai Regionalei CFR Calatori Craiova, "saltati" de mascati

Nu mai putin de 21 de angajati ai Regionalei de Transporturi Calatori Craiova au fost ridicati, ieri-dimineata, din Craiova, de "mascati", urcati intr-un autocar si dusi la Brasov.

26 Octombrie 2012 - "Porti deschise" la Parchetul Curtii de Apel Craiova

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, mutat recent intr-un sediu nou, pe strada "Infratirii", la nr. 5, din municipiu, si-a deschis, ieri, portile, pentru a marca Ziua Europeana a Justitiei.

26 Octombrie 2012 - Accident de munca la CET Isalnita

Un barbat in varsta de 54 de ani, din comuna Almaj, si-a pierdut viata, ieri-dimineata, intr-un accident de munca petrecut in incinta Uzinei Isalnita din cadrul Complexului Energetic "Oltenia".

26 Octombrie 2012 - Biblioteci stradale in centrul Craiovei

In centrul orasului - English Park si Piata "Mihai Viteazul", zone in care craiovenii petrec multe ore in aer liber - vor fi amplasate rafturi si casute ce adapostesc carti.

26 Octombrie 2012 - SUPERKOMBAT: Ionut Iftimoaie revine in ring pe 10 noiembrie la Superkombat Craiova

Veteranul Ionut Iftimoaie va urca din nou in ring, dupa o pauza de un an, urmand sa-l infrunte pe americanul James "The Beast" Wilson intr-un super-fight in cadrul galei Superkombat Final Elimination

26 Octombrie 2012 - Prioteasa la Calafat: Este o zi mare! Dezvoltare pe "axa" Aeroport-Ford-Calafat

Prezent miercuri la Calafat, seful CJ Dolj a salutat apropiata finalizare a lucrarilor, catalogand podul de peste Dunare drept unul dintre punctele tari ale dezvoltarii judetului si regiunii.