Înapoi la listarea arhivei

01 Iulie 2013 - "Scoala de Vara", proiect organizat la Biserica Harsu

Asociatia EduLife din Craiova in colaborare cu Parohia Harsu si Fundatia "Societatea Ortodoxa a Femeilor", filliala Craiova, aflata sub patronajul Mitropoliei Olteniei, organizeaza in perioada 1 - 12

01 Iulie 2013 - CJ Dolj: Ion Prioteasa, in delegatia de China

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, face parte din delegatia constituita la nivel guvernamental pentru a participa, in perioada 2-4 iulie, la Forumul reprezentantilor

01 Iulie 2013 - RAADPFL Craiova, unicul gropar din cimitire

Consilierii municipali au votat noul regulament de functionare a celor patru cimitire care se afla in subordinea autoritatilor locale.

01 Iulie 2013 - APIA Dolj: Director nou, pentru cat timp?

Sorin Raducan, seful de cabinet parlamentar al senatorului Mircea Geoana, a fost numit director executiv la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.

01 Iulie 2013 - Comunele Simnicu de Sus si Cosoveni au fost sambata in straie de sarbatoare

Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a fost prezent sambata, la Zilele comunei Simnicu de Sus, eveniment care s-a bucurat de participarea unui numar foarte mare de oameni.

01 Iulie 2013 - Cele doua "Craiove", bataie pe Dorel

Echipa lui Adrian Mititelu si cea incurajata de primarita Lia Olguta Vasilescu se bat nu doar pe palmaresul Universitatii Craiova, ci si pe jucatori.

01 Iulie 2013 - S-a declansat rivalitatea intre echipa municipalitatii si cea a lui Mititelu / Care "Universitate" se acrediteaza prima?

Cuplul Lincar-Bundea va antrena CS Universitatea Craiova, care va juca pe "Ion Oblemenco"

01 Iulie 2013 - Evaluarea Nationala: In Dolj, 72% din elevi au obtinut medii peste 5

Dupa o saptamana plina de emotii pentru absolventii de clasa a VIII-a, sambata dupa amiaza, s-au afisat primele rezultate la Evaluarea Nationala. In judetul Dolj, din cei 5.089 de elevi care au