Înapoi la listarea arhivei

06 August 2013 - Medicii de familie se plang de birocratia din cabinete

Doctorii se plang ca au ajuns sa petreaca mai mult timp completand la fise si documente decat sa-si consulte pacientii sau sa le administreze tratamentul de care au nevoie.

06 August 2013 - Doljean trimis in judecata pentru inselaciuni cu fonduri APIA

Un doljean din municipiul Bailesti a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) - Serviciul Teritorial Craiova dupa ce s-a constatat ca a obtinut fraudulos fonduri

06 August 2013 - Si-a ucis colegul de pe masina de ridicat gunoiul

Un barbat in varsta de 46 de ani, din Craiova, a decedat ieri, in jurul pranzului, in timpul serviciului, dupa ce a fost calcat cu masina chiar de colegul sau.

06 August 2013 - A fost prins dupa ce a furat mai multe bunuri dintr-o locuinta

Un tanar din comuna doljeana Cosoveni este acuzat de furt calificat dupa ce a fost prins in locuinta unui craiovean in timp ce sustragea bani si documente.

06 August 2013 - 126 de hectare de vegetatie au ars in trei zile

Echipajele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj au fost solicitate in perioada 2-5 august pentru stingerea a 14 incendii de vegetatie uscata si miriste.

06 August 2013 - Unii promovati, altii decapitati

Mircea Silviu Parvuletu

06 August 2013 - Inca se mai negociaza componenta seriilor Ligii a II-a / Echipele Craiovei - locuri rezervate, dar controversate!?

Inscrierea CS Universitatea a fost contestata de alte cluburi, in timp ce societatea lui Adrian Mititelu nu prezinta garantii financiare

06 August 2013 - Trei note de 10 la titularizare in Dolj

42,84% din candidatii doljeni inscrisi la titularizare au luat note peste 7. De asemenea, trei dintre cei care au participat la examenul saptamana trecuta au reusit sa obtina nota 10. Acestia au