Înapoi la listarea arhivei

22 Octombrie 2013 - Podul Calafat-Vidin are circa 20 de probleme majore in partea bulgareasca: "Partea romana a podului este intr-o stare si mai proasta"

Podul Calafat-Vidin are aproximativ 20 de probleme serioase, releva o inspectie a Ministerului bulgar al Transporturilor, informeaza site-ul Novinite.com.

22 Octombrie 2013 - Calafat : 5 milioane de euro sunt investiti in proiectul de asfaltare

USL se clatina la Calafat, iar saptamana trecuta, au aparut si primele semne. Proiectul care a agitat apele a fost cel legat de asfaltarea localitatilor arondate la municipiul Calafat, in valoare de

22 Octombrie 2013 - Tinerii din PSD si-au ales conducerea

In Sala Sporturilor din Brasov, a avut loc, la finele saptamanii trecute Congresul Tineretului Social-Democrat (TSD), in prezenta a 2000 de tineri din intreaga tara.

22 Octombrie 2013 - Dolj : O licentiata in Filologie,

La Teatrul Liric din Craiova, s-au desfasurat zilele trecute, lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean al Organizatiei de Femei a PDL Dolj.

22 Octombrie 2013 - Mesterii populari, asteptati la Craiova peste cateva zile

Desi era pata de culoare a Zilelor orasului, organizatorii evenimentului vor sa ii pastreze identitatea distincta si sa respecte traditia organizarii lui toamna, de Sf. Dumitru

22 Octombrie 2013 - Teatrul National din Craiova va participa la Festivalul National de Teatru cu "O scrisoare pierduta"

21 de spectacole: 49 de reprezentatii x 16 sali de teatru = 10 zile de festival! Iata cum arata, in formula aritmetica, cea de-a 23-a editie a Festivalului National de Teatru, ce readuce, ca in

22 Octombrie 2013 - Craiova a batut liderul si a plecat in Macedonia

In seara aceasta, de la ora 17.30, baschetbalistii lui Mandic intalnesc Kumanovo, in Liga Balcanica

22 Octombrie 2013 - S-a spanzurat, la 28 de ani

Un tanar de 28 de ani, din Craiova, a fost gasit spanzurat, ieri dupa-amiaza, intr-o anexa a locuintei sale de pe strada Zambilelor, din zona hipermarketului Selgros.

22 Octombrie 2013 - Avocata lui Dinel Staicu, incarcerata in arestul IPJ Dolj

Avocata lui Dinel Staicu, Alina Ileana Raducan, a ajuns, in noaptea de vineri spre sambata in arestul IPJ Dolj. Asta dupa ce, vineri, 18 octombrie a.c., Curtea de Apel Craiova a emis mandat de