Înapoi la listarea arhivei

11 Martie 2014 - Primaria Craiova: S-a finalizat preluarea cantonamentului si stadionului

Primaria Municipiului Craiova si Ministerul Tineretului si Sportului au incheiat, prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, protocolul de preluare

11 Martie 2014 - Minor condamnat definitiv la internarea in centru de detentie pentru omor

Magistratii Curtii de Apel Craiova au pronuntat sentinta definitiva in cazul tanarului de 15 ani, din comuna doljeana Unirea, gasit vinovat si condamnat pe fond la 8 ani de inchisoare pentru omor

11 Martie 2014 - Seat furat din Olanda, descoperit la PTF Calafat

Politistii de frontiera de la Calafat au depistat un autoturism marca Seat care figura ca fiind furat din Olanda. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera Dolj.

11 Martie 2014 - Voleibalistele, motivate sa incheie acasa seria cu Lugojul

Voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova pot incheia miercuri seria de play-off daca inving in al doilea meci din prima faza pe CSM Lugoj.

11 Martie 2014 - "Strutul", la trei centimetri de bronz la Sopot / Marian Oprea, locul 4 la Mondialele indoor

Marian Oprea

11 Martie 2014 - Angajatorii doljeni trebuie sa comunice locurile de munca vacante

Angajatorii doljeni au obligatia sa comunice Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj locurile de munca vacante, in termen de cinci zile de la vacantarea acestora.

11 Martie 2014 - CSM Craiova: "Strutul", la trei centimetri de bronzul mondial indoor

Marian Oprea, triplusaltist legitimat la CSM Craiova, a atins obiectivul propus pentru Campionatul Mondial de Sala, de la Sopot(Polonia), desfasurat in perioada 7-9 martie.

11 Martie 2014 - PSD Dolj: Pesedistii si-au sarbatorit colegele prin tot judetul

Inceputul primaverii a fost un bun prilej pentru PSD Dolj sa isi sarbatoreasca membrele de partid in cadrul unor evenimente organizate, sau surprinzandu-le cu o floare.