Înapoi la listarea arhivei

07 Iunie 2019 - Culturi intregi distruse de ploi si grindina in Dolj. "Cand am ajuns pe camp si am vazut varza, mi-a venit rau. Sute de tone s-au pierdut... "

Ploile si grindina din ultimele zile au facut prapad pe campurile din Dolj. Au fost distruse culturi intregi de rosii, castraveti, ardei si vinete, dar cele mai mari pierderi par sa fie la varza. In

07 Iunie 2019 - Administratia Bazinala de Apa Jiu: S.G.A Dolj a efectuat doua lucrari de prevenire la Dunare

Administratia Bazinala de Apa Jiu, prin Sistemul de Gospodarire a Apelor Dolj a intervenit, joi, in doua puncte slabe de la Dunare, pentru a proteja gospodariile si terenurile oamenilor.

07 Iunie 2019 - Mesajul adresat cu prilejul Zilei Eroilor de vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj Oana Bica

Mesajul adresat cu prilejul Zilei Eroilor de

07 Iunie 2019 - Din nou aur si lauri pentru cercetarea stiintifica din Centrul universitar craiovean

5 trofeee de excelenta si 9 medalii de aur si argint pentru cercetarea stiintifica din Craiova. Cercetatorii universitari craioveni au participat cu noua inventii la EUROINVENT 2019 (European

07 Iunie 2019 - ALDE DOLJ: ROLUL NOSTRU IN GUVERN ESTE SA CONSOLIDAM CRESTEREA ECONOMICA

Deputat Ion Cupa, Vicepresedinte national ALDE :" Vom pune proiecte liberale pe masa guvernului si vom actiona pentru realizarea lor."

07 Iunie 2019 - ALDE DOLJ: DIALOGUL SOCIAL TREBUIE REVITALIZAT

Anisoara Stanculescu, Vicepresedinte ALDE Dolj:"Este nevoie de reluarea unui dialog social aprofundat la toate nivelurile decizionale "