A doua zi a simularii judetene a Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului, in Dolj: prezenta mai mare la Evaluare, cate un eliminat la ambele cicluri de invatamant preuniversitar

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 16:44
119 citiri
Astazi, s-a desfasurat proba scrisa la Matematica, din cadrul simularii judetene a Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a, precum si proba de Matematica sau Istorie, pentru elevii care au sustinut simularea Examenului National de Bacalaureat. In urma rezultatelor centralizate, prezentate de Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, prezenta a fost mare la Evaluarea Nationala, fata de Bacalaureat. De asemenea, au fost eliminati doi elevi, pentru incercare de frauda.

In judetul Dolj, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.