Cazul Caracal. Parintii Alexandrei, acuzatii grave la adresa avocatului Tonel Pop. "Noaptea apara interlopii si ziua este plin de morala"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Ianuarie 2020, ora 10:15
44 citiri
Scandalul in cazul Caracal pare sa atinga cote maxime chiar in saptamana in care toata lumea asteapta trimiterea dosarului in instanta. Parintii Alexandrei Macesanu au transmis ca nu vor sa mai aiba de-a face cu avocatul familiei Melencu dupa ce au aflat ca acesta ar avea legaturi cu interlopii. La randul sau, Alexandru Cumpanasu vorbeste despre o noua solicitare catre DIICOT. Nu este pentru prima data cand intre avocatul familiei Luizei Melencu si familia Alexandrei Macesanu exista tensiuni. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.